"Аглия" пещемал за плаж

Производител: Аглика

Код на продукта: ppjpk29

Наличност: В наличност

2.7 25
22.50 лв.
Възможни варианти

"Аглия" пещемал за плаж е изключително висококачествен продукт, произведен в България от 100% памук. Този пещемал съчетава функционалност и комфорт, като предлага много повече от обикновена плажна кърпа. Със своите размери от 100 х 180 см, той е достатъчно голям, за да осигури удобство и пространство, независимо дали го използвате на плажа, край басейна или като леко памучно одеяло у дома.

Основни характеристики:

 1. Производство: Произведен в България
  • "Аглия" пещемалът е гордост на българското производство, което гарантира високо качество и внимание към детайла. Изработен е с грижа и внимание, за да осигури максимален комфорт и дълготрайност.
 2. Материал: 100% памук
  • Този пещемал е изработен от 100% висококачествен памук, който осигурява изключителна мекота и комфорт. Памукът е естествен материал, известен със своите отлични попивни свойства и способност бързо да изсъхва.
 3. Размери: 100 х 180 см
  • С размерите си от 100 х 180 см, "Аглия" пещемалът предлага достатъчно пространство за комфортно разположение на плажа или край басейна. Тези размери го правят подходящ и за използване като леко памучно одеяло.
 4. Мекота и удобство:
  • Пещемалът е изключително мек и приятен на допир, което го прави идеален за използване дори и като одеяло. Той може да ви осигури комфорт и топлина по време на пикник или за почивка у дома.
 5. Функционалност:
  • "Аглия" пещемалът е многофункционален. Освен като плажна кърпа, той може да се използва като шал-парео, покривка за пикник или леко памучно одеяло. Неговата мекота и големи размери го правят подходящ за всякакви приложения.
 6. Удобство за носене:
  • Този пещемал е лек и лесен за носене. Можете лесно да го сгънете и поставите в чантата си, без да заема много място. Това го прави идеален за пътувания и активни хора, които обичат да са подготвени за всякакви ситуации.

Защо пещемал „Аглия“

"Аглия" пещемалът за плаж е перфектният избор за всеки, който търси качество, комфорт и многофункционалност в един продукт. Произведен в България от 100% памук, този пещемал предлага мекота, удобство и издръжливост. С размерите си от 100 х 180 см, той е достатъчно голям за всякакви нужди, било то на плажа, край басейна или като леко памучно одеяло у дома. Неговата лекота и компактност го правят лесен за носене и идеален за всякакви приключения. Изберете "Аглия" пещемал и се насладете на българското качество и комфорт, където и да сте.

И това не е всичко – ние се грижим за вашето удобство и ви предлагаме бърза доставка. Поръчайте своя пещемал от PoPijami.bg днес и го получете в най-кратки срокове, готов да ви придружава в следващото ви плажно приключение. Ние разбираме колко е важно да имате необходимите ви аксесоари навреме и се стремим да ви ги доставим възможно най-бързо.

Този продукт няма отзиви.

Напишете мнение
Бележка: HTML не е преведен!