"Аква бежово" чаршаф с ластик

Производител: Роксима Дрийм

Код на продукта: ppjrdl2917

Наличност: В наличност

4.0 2
32.99 лв.
Възможни варианти

Търсите качествен чаршаф с ластик, който бързо да сложите на матрака? Искате той да бъде от мека материя? И не на поседно място искате да бъде в нежен цвят, който лесно да комбинирате?

Вие сте на точното място! Ние от PoPijami.bg ви представяме "Аква бежово" чаршаф с ластик от памучен сатен. Този чаршаф е произведен от Роксима дрийм, фирма прочута с производството само на луксозни и качествени продукти. Чаршафа с ластик от памучен сатен "Аква бежово" със сигурност ще ви хареса и като качество на изработка и като материя, ще се влюбите в него на 100%.

Нежния бежов цвят на чаршафа с ластик и широките ивици, които придават лукс към чашафа, ще ви позволи много лесно да го комбинирате с калъфки и плик в друг цвят. Така лесно може да си играете с цветовете и всеки път да имате различно послано легло, което да внася уют и спокойствие в сънищата ви. А материята памучен сатен е една от най-луксозните материи за производство на чаршафи известна със своите издръжливост, качество и гъстота на плата. 

"Аква бежово" чаршаф с ластик от памучен сатен се предлага в един размер:

  • 144/200/20см.

Свиваемост до 10% при пране на 30º

Отклонение в размерите в см: +/- 3% по БДС

Състав: памучен сатен, 100 % памук

Произведено в България 

Препоръчано от PoPijami.bg

Този продукт няма отзиви.

Напишете мнение
Бележка: HTML не е преведен!