Антибактериален непромокаем протектор за матрак

Производител: popijami.bg

Код на продукта: ppjpm0001

Наличност: В наличност

5 1
23.95 лв.
Възможни варианти

Непромокаем, антибактериален двойнодишащ протектор за матрак с 22см. еластичен борд за идеално прилягане към матрака. Защитава матрака Ви и удължава живота му , изключително удобен плътен и бързо съхнещ е нашия протектор за матрак. Протектора е с несравнимо качество , няма да се деформира свие и загуби формата си , ластика е по целия чаршаф и здраво прикрепя протектора за матрака. Можете да бъдете сигурни , че няма да се размести и ще защити матрака от намокряне и нацапване.

Размери:

  • 90/200 за единичен матрак
  • 140/200 за Приста
  • 160/200 за двоен матрак
  • 180/200 за king-size матрак 

Произведено в България

Състав: Полиестер


Представяме ви хитър продукт, с който да съхраните вашият нов матрак за максимално дълго време. Това са първокласните протектори за матрак – отлично средство, което да осигури защита за вашата нова спалня.

Покупката на удобен матрак не е никак малка инвестиция, затова трябва да направите всичко възможно, за да го запазите за по-дълго време. Наличието на качествен матрак е ключово за добрия сън и почивка.

Може би не сте запознати отблизо с предимствата на протекторите за матрак. Ние не само ви предлагаме най-добрите модели на пазара, но и ще ви разкажем повече за ценните качества, които тези елементи от спалното бельо имат.

Какво е приложението на протекторите за матраци

За да получавате винаги качествен сън е важно да се грижите за състоянието на вашата спалня и най-вече да се стараете да запазите матрака чист.

Едва ли има човек, на когото ще му е приятно да си почива върху мръсен и захабен матрак. Дори повърхността все още да е удобна за сън, петната от течности и механичното износване по матрака биха отблъснали всеки.

Протекторите за матраци са познати и като калъфки за матраци, са известни като аксесоар, който може да се прибави към цялостното спално бельо. Те имат изключително важна роля – да предпазят матрака от преждевременно износване, наличието на петна и микроби.

Поставянето на висококачествена калъфка предпазва вашия матрак от влага, замърсяване и развитието на подходяща среда за микроби и акари. Използвайки този начин за предпазване, успешно се създава една благоприятна и здравословна среда за почивка.

Какви са предимствата на протекторите за матраци

Този специален елемент от спалното бельо има редица предимства, които са важни за създаване на здравословна среда за почивка. Калъфките за матраци изпълняват функцията на защитници и допринасят за комфорта в спалнята.

Използването на протектор значително ще увеличи живота на матрака, а инвестицията, която сте направили в него ще бъде дългосрочна. Тези аксесоари за спалня допринасят за намаляване на времето за почистване и поддържане на матраците.

Протекторите, които предлагаме в портфолиото от продукти на PoPihami.bg са непромокаеми, антибактериални и двойнодишащи. Всички тези качества са изключително ценни за създаването на здравословна среда за почивка. Тези протектори не позволяват развитието на бактерии, не спарват тялото и не пропускат влага.

Препоръчваме ви да се сдобиете с протектор, който има тези три предимства:

  • Антибактериален

Антибактериалната повърхност на протектора не позволява развитите на акари, бактерии и микроби.

  • Водоустойчивост

Непромокаемите протектори задържат влагата и не позволяват тя да достигне до матрака. По този начин той се запазва сух и няма наличие на петна от течности.

  • Запазва телесната температура

Калъфките за матраци са изработени от дишащи материи, което не предполага спарване на тялото през топлите дни. Протекторите задържат постоянна телесна температура и са много подходящ начин за допълнително осигуряване на комфорт и топлина през зимата.

Тези аксесоари за матрак са изработени от качествени материали, които не причиняват алергични реакции. В повечето случаи, калъфките за матрак са направени от микрофибър. Този материал е плътен, бързо съхнещ и не се подлага на деформации.

Подарете на вашия нов матрак защита, която ще ви позволи да му се радвате дълги години. Направете поръчка от нашия онлайн магазин и сами се уверете в първокласното качество на нашите стоки.

Този продукт няма отзиви.

Напишете мнение
Бележка: HTML не е преведен!
Свързани продукти