Сортирай по:
Покажи:
23.50 лв.
Състав : 100% ПамукРазмери подходящи за деца от 3 до 7 години;Малките принцеси наистина харесват таз..
Купи
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Дамската кожа, се слави с нейната нежност и красота, затова ние от PoPijami.bg направихме специална селекция от пижами за момичета, които да паснат на всеки вкус. Ако искате да положите грижи за вас и вашето дете, да намерите комплект, който отива и на двете, и искате той да бъде сладък, удобен и приятен за носене, то тук е правилното място за вас.

Кое е специалното на нашите пижами за момичета

Вечерта е изключително важен момент за всеки, но особено за подрастващите момичета, не само заради сънищата, но и заради почивката, от която те се нуждаят. Затова направихме подбор на продукти от нежен, био-памук със 100% чистота, и ви дадохме възможността да изберете от всевъзможни и различни цветове, стилове и картинки.

Ако искате вашата принцеса да спи в по-свободна пижама, която да позволи на тялото и кожата й да дишат през лятото, но също така да я топли през зимата, то тук ще намерите множество добри варианти. Друг специален елемент, на който заложихме, е качеството на самите кройки, вида на текстила и трайността на щампите.

Всеки елемент от нашите пижами за момичета е внимателно избран, за да съчетае важната комбинация от комфорт, естетика и практичност в един продукт. За да гарантираме удобство за вас и вашето дете, използвахме специални нишки, за да създадем идеалната кройка за съвършената дамска пижама.

Продукти за майки и деца

Връзката между една принцеса и нейната кралица е наистина специална, малко неща са толкова силни на този свят. За да утвърдим тази връзка, събрахме комбинативни комплекти за майки и техните момичета.

Те идват в различни размери, цветове, шарки и с различни щампи, които напомнят на една жена за момичето в нея, и позволяват на една млада дама да се свърже с женското в себе си. Отново, на преден план, тук излиза качеството, което е тъй важно както за вас така и за нас самите.

Тези продукти са идеално съчетание между форма, текстил и цвят, за да позволят на всяка млада дама, да се чувства удобно през цялата нощ. Естествените свойства на памука не позволяват на тялото да се поти дори през най-горещите вечери.

Какво отличава онлайн магазина на PoPijami.bg

Нещото, което ни прави по-различни, е че не само предлагаме продукти, като тези пижами за момичета, а самите ние сме производители на тези продукти. За вас това означава, че имате директна връзка с източника на вашите покупки, а за нас означава, че можем да ви предоставим високо качество на ниска цена – без излишно оскъпяване.

4.49 272