0879 65 68 67   |     info@popijami.bg
  • Вход / Регистрация
  • Моят профил
media

Неповторимото и неотразимо 3D спално бельо

  • Sep 09, 2019

Преди години надали някой е очаквал, че ще има нещо подобно като „3D”. Години по-късно вече няма човек, който да не е запознат с понятието, но малцина са очаквали и са си представяли да се разработи нещо като... „3D спално бельо”. Колкото и да не ви се вярва, това е факт. И не бъдете учудени. 3D спалното бельо за отрицателен период от време придоби сериозна популярност и интересът към него е наистина значителен.

 

За приликите и разликите

Ще започнем с приликите. Най-често използваните материи за производство на спално бельо като бамбук и сатен се използват и за производството на 3D спално бельо. Материите са с доказани и ненадминати предимства и свойства. На пазара има и спално бельо с 3D мотиви. Най-често този тип модели се изработват от 100% памук и ранфорс. Както, може би, сами се досещате основната разлика е в дизайна. Докато при обикновените комплекти спално бельо са налице определени мотиви и/или изображения, то при 3D спалното бельо е едно изображение, което обхваща целия размер.

 

3D спално бельо или обикновено спално бельо

Това, че имате възможност да избирате е страхотно. В крайна сметка, всичко се свежда до вашите лични предпочитания. Както вече споменахме, важна е материята, която е използвана за производството на спалното бельо.

 

За цената...

3D спалното бельо е по-скъпо от обикновеното спално бельо. Напълно нормално. Нямаме за цел да ви натрапваме нашето мнение. Сравнете даден 3D модел и обикновен модел и сами ще си отговорите на въпроса „Защо?”. Изключителната красота в 3D модела завладява, нали? И ние я обожаваме!

 

Евтиното излиза скъпо

Безспорно най-евтиното спално бельо е с редица недостатъци. Ако искате спално бельо, което ще ви осигури комфорт, ще издържи във времето и ще запази своите цветове (дизайн), то ви съветваме да отделите малко по-голям бюджет. Това по никакъв начин не означава, че ви караме да похарчите стотици левове за един комплект. И не на последно място! Закупувайки качествено спално бельо или 3D спално бельо ще бъдете сигурни, че то няма да предизвика запарвания, кожни алергии и зачервявания.

Спално бельо и 3D спално бельо от POPIJAMI.BG

Търсите комфорт и удобство? Търсите качество? Искате спално бельо, което е с доказани полезни свойства и издържливост във времето? Пазарувайте от POPIJAMI.BG! Всички предлагани продукти в нашия онлайн магазин са изработени от висококачествени материи, които ще допринесат за вашия здрав, спокоен и пълноценен сън. Уютът и удобството ще бъдат с вас през цялата нощ. Доверете се на утвърдения и доказан професионализъм на нашите експерти!