0879 65 68 67   |     info@popijami.bg
  • Вход / Регистрация
  • Моят профил
media

Детска стая по… Фън Шуй

  • Sep 05, 2019

За обзавеждането на детската стая има безкрайно много възможности. В нея детето трябва не само да има всичко, което да му служи добре, а и оптимално пространство, в което да се разгръща свободно и да се чувства прекрасно. Защо да не опитаме с Фън Шуй? В Далечния Изток казват, че човек трябва да живее хармонично, най-вече да усеща това в своето обкръжение. Нека сега научим неща, които според учението са удачни при създаването на детска стая. Преди да разгледаме кои са факторите за детската стая по Фън Шуй и какви форми са важни, трябва да обясним! В тази статия ще обърнем огромно внимание на нуждите на малките палавници.

 

За разположението

Най-доброто разположение за детска стая е в източната част на апартамента, макар че там има много активна енергия и рискувате да смутите съня на детето. Югоизточната стая също е подходяща - тя насърчава креативността, подобно на Изтока, но по-деликатно.

Нека вземем органайзер! Важно е енергията Чи да се движи свободно, а това до голяма степен в ранна детска възраст зависи от родителите. Не забравяме и безопасността - пухкав килим в пастелен цвят - едно идеално решение, което ще смекчи паданията. Ако няколко деца делят стая е важно всяко от тях да има свое собствено място - най-често ъглите.

 

За леглото, материите и цветовете

Ако имате повече от едно дете никога не вземайте двуетажно легло, защото така се създава чувство на безтегловност. Нека всяко дете има свое собствено място, където да си почива. Ще бъде добре, ако леглото е в пастелни цветове, но ако все пак вече сте го закупили в по-различни… Спокойно! Точният спален комплект винаги оправя цялостната визия.

Макар че децата харесват искрящи цветове, по Фън Шуй е точно обратното. Превес взимат пастелните тонове, защото ярките затрудняват зрението на децата. Нека стените да са в любимите цветове на детето, но в техните по-меки варианти.

Посетете POPIJAMI.BG и разгледайте изключително разнообразните модели  спално бельо, спално бельо за бебета, бебешки одеяла, чаршафи, калъфки за възглавници. Разполагаме с всичко, което ви е необходимо, за да придадете съвършен завършек на спалнята. Съветваме ви да заложите на естествените материали като 100% памук, коприна, ранфорс, памучен сатен или бамбук. Очакват ви страхотни модели пижами и бельо за момичета и момчета, хавлии за деца и бебета и други. Помислили сме и за вас, родителите - висококачествени дамски пижами, дамски нощници и мъжки пижами. Разгледайте ги. Пазарувайте изгодно. Възползвайте се от атрактивните ни предложения и промоционални цени още днес!