0879 65 68 67   |     info@popijami.bg
  • Вход / Регистрация
  • Моят профил
media

Какво липсва в спалнята?

  • Aug 29, 2019

Какво липсва в спалнята?

Грижите ли се достатъчно за вашата спалня? Отделяте ли ѝ достатъчно внимание като имате предвид, че прекарвате 1/3 от живота си в нея? Два въпроса без отговор. Истината е, че малко от нас се запитват дали стаите им са оборудвани с всичко необходимо. Нека надникнем във вашата спалня и видим какво става!

Всичко, което трябва да имате

Грабвайте лист и химикалка. Приготвили сме най-важните и съществени неща, които ще ви помогнат да разберете дали имате всичко нужно, за да наречете спалнята си пълна!

Леглото, като водеща фигура. Разбира се, може ли без него? Знаем, че не липсва.
Добър матрак, който ви е нужен за по-добър сън. Представете си следната ситуация - отивате на почивка, но матракът, който намирате там е ужасно неудобен. Изводът е, че цялата ви почивка е почти провалена. Дори и най-добре декорираната спалня губи своят чар, ако се събуждате с болки в гръбнака. Инвестирайте в него и го почиствайте редовно!

По-често купувайте ново спално бельо. Може би няма нещо толкова семпло, което да носи такава удовлетвореност, придавайки нов облик на леглото. Експериментирайте! Ако винаги сте залагали на 100% памук, то нека разчупим това - спалните комплекти от бамбук и сатен или коприна, ранфорс и други също са една добра инвестиция, а качеството им е повече от впечатляващо!

Малки възглавници... Кой не ги обича? Изключително функционални, защото може да спите на тях, да се облегнете и всичко това става в една приятна атмосфера.

Цвят, цвят и пак цвят! Наситете спалнята с цветове, защото това е израз, че не ви липсва фантазия, а скуката ви е истински враг. Ако стаята е със семпли стени, то изборът е пред вас - цветно спално бельо, килим или завеси. Съветваме ви да забравите наситеното червено, освен ако не е предназначен за вечер с любимия.

Най-хубавото е, че може да посетите POPIJAMI.BG и да откриете богато разнообразие от модели спално бельо, които са изработени от висококачествени материи. Материите са дишащи, не предизвикват кожни алергии и раздразнения. Всичко, което ви е необходимо е на едно място – popijami.bg.

И да нямате… не е болка за умиране

За ваша изненада има и много неща, които нямат място във вашата спалня! Електрониката е на първо място - без телевизори, компютри и мобилни телефони. Моля, спокойствие!
Семейни снимки, не, не и пак не! По-добре ги поставете на рафта с книги или в кабинета, но спалнята определено не е мястото за тях. Нека не затрупваме спалнята и с излишни вещи, защото това може да е стресиращо и да смущава всеки, който влезе там.