0879 65 68 67   |     info@popijami.bg
  • Вход / Регистрация
  • Моят профил
media

Ключови моменти при обзавеждане на спалнята

  • Aug 16, 2019

Ключови моменти при обзавеждане на спалнята

 

Обзавеждането на спалнята е дълъг и сложен процес, който включва в себе си няколко съществени момента. Знаем, че всеки от нас има различен вкус, предпочитания и изисквания. Затова ще обърнем внимание на всеки един от тях като не изпадаме в подробности, разяснения и уточнения.

 

Изборът на легло

Първото нещо, което изкача в нашето подсъзнание е изборът на легло. Започваме с мисли, които са свързани с размерите - персон, персон и половина, два персона или два персона и половина. След това обръщаме внимание на дизайна и материалите, които са използвани за производството.

 

Изборът на матрак

Голяма част от предлаганите модели легла са с матраци. Разбира се, винаги има възможност да закупите легло и отделно да закупите матрак, който смятате, че е най-подходящият за вас и вашите изисквания.

 

За допълнителния комфорт

Леглото и матракът са избрани. Време е да си създадете допълнителен комфорт – ново нощно шкафче, нов гардероб, нова лампа, нова пътека или килим и т.н. Всеки от нас има своя представа за красота и сам избира допълнителното обзавеждане. Тук попада и интериорът, който също е строго индивидуален.

 

Финалната права или моментът, в който се запитахте: „Пропускаме ли нещо”

Ние не пропускаме нищо! Досетихте ли се на какво не обърнахме внимание? От съществено значение, и не на последно място, е спалното бельо. При избора на спално бельо е важно да обърнете внимание на материите, от които е направено. За хората, които още не са се сблъсквали с проблемите при избора ще припомним, че най-висококачествените, издръжливи и комфортни материи са ранфорсът, памукът и памучният сатен. По скъпите и луксозни модели спално бельо са изработени от бамбук, сатен и коприна.  Важно! Висококачествените материи не предизвикват алергии, запарване и кожни раздразнения.

Ако сте решили да обърнете внимание дори на най-малките детайли и искате да промените абсолютно всичко е добре да закупите нови възглавници и олекотени завивки. Ако обичате пижамите – тях също.  

В POPIJAMI.BG ще намерите цялостни решения за вашата спалня. При нас ви очакват страхотни модели спално бельо, изработени от различни материи, олекотени завивки и пижами на промоционални цени. В допълнение предлагаме на нашите клиенти чаршафи с ластик, пликове, долни чаршафи, кувертюри, домашни халати, халати за баня, хавлиени кърпи и редица други продукти с високо качество и утвърден произход. Нашите експерти притежават дългогодишен опит, който ще ви помогне да вземете правилното за вас решение. Доверете ни се! С всяка покупка над 79.90 лв. получавате безплатна доставка - с опция за преглед. При покупка над 39.99 лв. получавате свежи подаръци от POPIJAMI.BG.