0879 65 68 67   |     info@popijami.bg
  • Вход / Регистрация
  • Моят профил
media

Кое е най-качественото българско спално бельо

  • Mar 01, 2023

Високото качество се продава само и не му е нужна особена реклама. Когато става въпрос за онлайн пазаруване обаче, тъй като трудно бихте могли да се докоснете до характеристиките на платовете през екрана, е потребно да се подковете с няколко хитрини в избора на българско спално бельо.

Ние сме готови да ви разкрием няколко изключително полезни съвета в тази насока, за да превърнем пазаруването ви в още по-лесна и лека задача, която да се увенчае с успех и в крайна сметка да закупите наистина качествен спален текстил.

Как да разпознаете качественото българско спално бельо

Задачата ви при онлайн пазаруване не е чак толкова лесна, особено ако става въпрос за нова марка, която досега не сте пробвали и не знаете какво да очаквате. Добрата новина е, че при онлайн пазаруване винаги може да върнете закупената стока в 14-дневен срок, независимо от това какви са причините за връщането, стига да предоставите артикула в състоянието, в което сте го получили.

Ето кои са няколкото правила, които може да следвате, когато проверявате качеството на спалното бельо.

На първо място може да следите за някои основни характеристики на платовете като материал на изработка, метод на изработка и специфичен завършек.

Предпочитайте вариантите с пълно съдържание на памук, особено когато става въпрос за долни чаршафи, чаршафи с ластици, калъфки за възглавници и пликове за завивки и одеяла. Синтетиката е допустим вариант в други типове спално бельо, като например кувертюри, шалтета, покривала и олекотени завивки, защото там има специфично функционално предназначение.

Органичният памук е много добър вариант, ако страдате от алергии или кожата е по-чувствителна. Той е страхотен избор и за детското легло, защото освен по-екологичен и нежен вариант, е и по-здрав такъв, в сравнение с конвенционалния памук.

Сатенираният и ранфорс памук предлагат специфичен финиш на спалното бельо с различни предимства. Ранфорсът е изтъкан по начин, гарантиращ по-голямата здравина, плътност и издръжливост на плата за повече време, а памучният сатен е с гладък завършек особено приятен на допир.

Производителите на българско спално бельо, с които работим

В PoPijami.bg се стараем да предложим най-доброто на българския потребител. Затова работим с най-добрите български производители на спално бельо, на които знаем че можем да се доверим напълно, поверявайки удовлетворението на нашите клиенти в техни ръце. За целта сами изследваме качеството на продуктите, които предлагаме, така че за цената, която предлагаме, да получите възможно най-доброто качество от българския пазар.

Ако търсите наистина качествено българско спално бельо, което е изработено от платове с отлично качество, предоставя страхотен комфорт, здраво е и издържа на продължителна експлоатация, нашият онлайн каталог ще ви спести обикалянето по магазините.