0879 65 68 67   |     info@popijami.bg
  • Вход / Регистрация
  • Моят профил
media

За леглото и спалното бельо за деца

  • Sep 18, 2019

Здравословната среда за добър сън трябва да е на челно място в списъка на всички родители. Пълноценният сън е от голямо значение за най-малките, защото им осигурява по-добро развитие. Нека направим малък обзор на детската крепост!

За леглото

Не бързайте да похарчите много пари, за да сте сигурни в качеството му. Просто трябва да имате изисквания - липса на остри ръбове и ъгли, а също да няма изпъкнали части, на които да се нарани детето. Всяка майка знае, че прекалено скъпите вещи като леглото не са нужни, защото те стават малки за отрицателен период от време. Най-добре е да го закупите заедно с матрака, защото сте сигурни, че си пасват идеално, а и неговата дебелина не трябва да е повече от 10 сантиметра. Също така се информирайте за препаратите, с които може да го почиствате и за противоалергичните свойства.

Детските спални комплекти

Детските спални комплекти трябва да са изработени от възможно най-леката материя. Например – спално бельо от100% памукранфорс, коприна и бамбук. Тези материи балансират топлината и влагата изключително добре. И още нещо! По повод завивката... Ако изберете неправилна завивка, има голяма вероятност от повишаване на телесната температура на вашето дете. Не забравяйте да се уверите, че материите не предизвикват алергии.

За по-голяма сигурност можете да подпъхнете одеялото под матрака, но покрийте детето само до гърдите. Желателно е пликът и чаршафът да са от същата материя! Меки и приятни на допир, които не дразнят нежната кожа. Децата предпочитат една идея по-хладен климат. Всъщност, те не се нуждаят от възглавница през първата година. Тънкото одеяло може да послужи като възглавница.

Специализираното спално бельо е тук!

Дойде моментът за разглеждане и избор. POPIJAMI.BG предлага на своите клиенти различни модели детско спално бельо, които са изработени от висококачествени материи. При нас ще откриете разнообразие от дизайни, които със сигурност ще се харесат и на вашето дете. Разполагаме с колекция, която е вдъхновена от анимациите на Дисни свят.

Защо да пазарувате от POPIJAMI.BG? 

Всички предлагани от нас продукти са с утвърден произход и доказано качество. Детското спално бельо е изцяло съобразено с детската кожа – не предизвиква кожни алергии, раздразнения и зачервявания. Екипът на POPIJAMI.BG притежава дългогодишен опит в бранша и е напълно запознат с най-актуалните тенденции.

Гарантираме ви, че ще ви помогнем да вземете най-правилното за вас и вашето дете решение. Доверете ни се! В благодарност, при всяка покупка получавате и страхотен подарък.