0879 65 68 67   |     info@popijami.bg
  • Вход / Регистрация
  • Моят профил
media

Мисия - Качествено спално бельо

  • Aug 19, 2019

Съществуват два типа хора. Едните прекарват голяма част от свободното си време в леглото – четат книги,четат книги, гледат телевизия, слушат музика, сърфират в нета, похапват и предпочитат следобедните дрямки. Другите използват леглото предимно за спане. В която и категория да се оприличавате е важно, освен удобно и комфортно легло, да имате под ръка меко и нежно спално бельо, което да е изработено от висококачествена материи. 

Защо? За да може да се насладите максимално на престоя си в леглото. За да може да си създадете комфорт и удобство. За да може да се отпуснете дори за кратките моменти, които са само и единствено ваши. Качественото спално бельо ви осигурява здрав и спокоен сън, будите се отпочинали, свежи и готови за динамичния ден.

Намерете качественото спално бельо

Търсейки спално бельо в интернет идва моментът, в който осъзнавате, че сте затрупани с информация, различни цени и маркетингови обещания. Безспорно ценовият диапазон е доста внушителен – от няколко лева до няколкостотин лева. Лесно може да се предположи, че моделите спално бельо, които са с „атрактивно” ниски цени не биха ви донесли така желаните от вас комфорт, удобство, уют и удовлетвореност.

Факт е, че материите, които се използват за производството на спално бельо определят до голяма степен цената, но това не значи, че трябва да похарчите стотици левове, за да си закупите качествен комплект за вашата спалня. Най-разпространените и често закупувани модели спално бельо са от 100% памук, ранфорс и памучен сатен. По-скъпите материи, които се използват за производството са коприната, бамбукът и сатенът.

Без съмнение, дизайнът също влияе при взимането на окончателно решение. Всеки от нас има свой собствен вкус. Едни предпочитат изчистени (едноцветни) модели, други пък обожават изображенията, мотивите и десените. Не забравяйте! Независимо от дизайна, обръщайте внимание на материите. Те трябва да бъдат определящият фактор!

Качествено спално бельо от POPIJAMI.BG

POPIJAMI.BG разполага с богато разнообразие от модели спално бельо. Всички те са изработени от висококачествени материи като ранфорс, памучен сатен, 100% памук, бамбук, коприна и други. Разгледайте и изберете подходящия за вас модел. Нашият екип от професионалисти винаги е на разположение и с удоволствие ще ви даде изчерпателна информация за всеки продукт.

Повече от качествено спално бельо

В нашия онлайн магазин ще откриете цялостни решения за вашата спалня. Освен спално бельо, предлагаме детско спално бельо, мъжко бельо и мъжки пижами, дамски нощници и пижами, поларени пижами, бельо и пижами за момчета и момичета, хавлиени кърпи, домашни халати, халати за баня, халати за деца и бебета. Всички продукти са с доказан произход и качество.