0879 65 68 67   |     info@popijami.bg
  • Вход / Регистрация
  • Моят профил
media

Необходимостта от няколко комплекта спално бельо...

  • Aug 07, 2019

Съществуват редица любопитни твърдения за съня. Съществуват и доста факти. Например знаете ли, че прекарваме една трета от живота си в сън? Доста голям период от време, нали? А, колко често се замисляме за смяна на спалното бельо? Няма домакинство, което да не сменя периодично чаршафите за спане.

Както сменяме чаршафите за спане, така трябва да сменяме и спалното бельо. Може да ви се стори странно, но има оптимален брой комплекти, които е препоръчително да притежавате, за да си осигурите перфектни условия за сън. Числото е 3 комплекта на човек.

За тези от вас, които веднага си помислиха: „Абе, вие шегувате ли се?”, „Как така три комплекта на човек?”, „Не са ли много три комплекта?”, веднага ще поясним. Да, безспорно, и два чифта на човек биха свършили доста добра работа. Чаршафите се перат лесно.

Пускате единия за пране, веднага слагате другия и готово. За какво обаче е третият? Делничните дни са напрегнати, изпълнени с много задачи и отговорности. Какво се случва, ако не остане време за пускане на пералня? Третият комплект е за удобство. Така винаги имате комплект върху леглото, комплект за пране и чист комплект резерва.

За смяната на спалното бельо...

Експерти съветват да сменяте чаршафите си горе-долу на всеки две седмици. Също така препоръчват при потене и алергии към прах да ги сменяте всяка седмица. Не забравяйте, че чаршафите и калъфките за възглавници поемат мазнини от кожата, пот, слюнка и мъртви клетки. По този начин се развиват бактерии.

И нека отново да се върнем на това магично число 3. Разполагайки с три комплекта спално бельо, няма да бързате да пускате пералня, за да изперете чаршафите. Времето, с което разполагате е повече от достатъчно да се справите. Осигурете на вас и вашите близки комфорт, удобство и спокойствие. 

Качествено спално бельо на промоционални цени

В онлайн магазина на POPIJAMI.BG ви очаква богато разнообразие от модели спално бельо. Всички те са изработени от висококачествени материи, притежават ненадминати полезни свойства и осигуряват здрав и спокоен сън. При нас ще откриете богата гама от цветове, дизайни и размери. Не забравяйте да разгледате и всички актуални промоции. Само POPIJAMI.BG предлага цялостни решения за вашата спалня. Пазарувайки от POPIJAMI.BG получавате и подаръци.

В раздел „Вземи 2 плати 1” сме събрали доста уникални и изкушаващи предложения. Екипът на POPIJAMI.BG е винаги на разположение за вас. За контакти се обадете на посочените телефони, използвайте бързата форма за контакт или изпратете писмо на посочения e-mail адрес.