0879 65 68 67   |     info@popijami.bg
  • Вход / Регистрация
  • Моят профил
media

Да създадем нова спалня изцяло или отчасти

  • Sep 25, 2019

Да закупите цялостно обзавеждане или само единични мебели? Въпрос, който държи будни хората, които искат да променят нещо! В зависимост от различните обстоятелства може да е необходимо цялостно или частично обзавеждане, а ние ви даваме съвети как да вземете оптималното решение. Нека направим изборът по-лесен и бърз, за да няма повече лутания.


Цялостно или на части

Няма съмнение, че закупуването на цялостна спалня има много предимства. Мебелите си пасват заедно и могат да бъдат поставени на точно определени места в пространствените измерения на спалнята. Изборът е огромен, защото има много различни и модерни възможности, от които да избирате. Няма нужда да мислите за съчетаване на цветовете - това вече е свършено!

Ако искате да купите индивидуални мебели трябва да се съобразите с това, което имате като обзавеждане. Наистина, това е трудна задача, но не и невъзможна. Дейността ви ще прилича на сглобяване на пъзел, но накрая ефектът ще е поразителен. Ще е добре всички мебели да са от един и същ производител и евентуално от един и същ материал и цвят . Ако е така... Поздравления. Вие сте завършен дизайнер!


Малките детайли

Ако нямате достатъчно голям бюджет, който да отделите за по-големи покупки, направете няколко, но малки! Спалните комплекти, които предлагаме са перфектен вариант, който ще обнови облика на все още нереновираната стая. Качеството, което имат одеялата ни от 100% памук, ранфорс и сатен, ще ви очарова. Дори можете да забравите мебелите, които толкова искахте! Не забравяйте, но всичко се крие в детайлите. Там може да намерите удобството и уюта.

 

Кратък обзор

Ето няколко въпроса, на които ще е добре да си отговорите и след това да решите как ще действате. Твърде остаряло ли е обзавеждането на настоящата спалня? Предлагат ли се същите мебели вече на пазара или нещо, с което да ги комбинирате по-лесно? Какво искате да промените - стилът или цялостният облик? Имате ли нужда от това и каква е цената, която сте готови да платите? След като отговорите на всичко, преминете към изпълнение. Нека не забравяме, че без значение дали ще смените обзавеждането, нуждата от наличието на ново спално бельо винаги си остава, а и никога няма е излишно. Ето тук е време да блеснем и ние. POPIJAMI.BG предлага на своите клиенти огромно разнообразие от модели спално бельо, които са изработени от „премиум” материи като 100% памук, ранфорс, памучен сатен, бамбук, коприна и други. Пазарувайки от нас ще бъдете сигурни, че получавате издръжлив модел на разумна цена. Убедете се сами.