0879 65 68 67   |     info@popijami.bg
  • Вход / Регистрация
  • Моят профил
media

За проблемите по време на сън

  • Aug 15, 2019

За проблемите по време на сън


Сънят, който носи възстановяване на тялото е истинско блаженство, но не всеки го изпитва... Щастлив, здравословен живот - това ще е нещото, което ви липсва, ако нямате здрав сън. Винаги, в някой момент от живота ни се случва да не спим спокойно, да се потим и тъмната част от денонощието да не е най-приятната за нас. Сега ще ви разкрием кои са виновниците за тези състояния и как да ги предотвратите!


Причините и техните решения

Вашата натовареност или по-точно промяната в нея. Ако сте човек, който не тренира, а започне усилени тренировки в група... Е, не се чудете защо се потите през нощта. Съветът ни е да не стресирате тялото си и да започнете с някакъв по-лек режим, който ще регулира темпото на вашето тяло.

По-бърз метаболизъм...специално за мъжете! Колкото и да не се иска на жените, факт, но мъжете имат в пъти по-бърз метаболизъм. Самият процес води и до по-бързо повишаване на телесната температура, което причинява по-обилно потене. Охлаждащият матрак е добър вариант, който ще допадне и на двете половинки. Съчетан и с подходящо спално бельо – перфектно!

Хормоните ви са във вечни колебания, което води до промени в телесната ви температура. 75% от жените, които навлизат в менопаузата чувстват горещи вълни, породени от хормоните.

 

Използвайте по-леко спално бельо, което не е от изкуствени материи.

Наличието на домашни любимци и деца в спалнята ви могат да повишат температурите и това да предизвика потене. За хората, които просто търсят решението, то е пред очите ви – матрак с охлаждащ гел. Няма нужда да се отказвате от близостта с любимото същество.
Не сте подбрали правилния матрак. Е, може би е изненада за вас, но е напълно възможно да не сте купили най-доброто решение. Не винаги можем да сме идеални, но ако нямате възможност да закупите нов, то винаги можете да отделите средства за качествено спално бельо.

 

Време за промяна

Хубавото е, че почти всичко описано по-горе е поправимо, но нека знаем, че не можем да се борим срещу нашата природа. Всеки дискомфорт може да бъде в пъти по-малък, ако знаете някой трикове. Подходящото спално бельо и матрак са предпоставки за добро настроение и хубав сън! Направете промяната още днес. Посетете онлайн магазина на POPIJAMI.BG и разгледайте предлаганите от нас модели спално бельо. Всички те са изработени от качествени материи и притежават значителни полезни свойства. Материите са дишащи, нежни и меки на допир, не предизвикват алергии и кожни раздразнения.