0879 65 68 67   |     info@popijami.bg
  • Вход / Регистрация
  • Моят профил
media

Адът, който се повтаря отново и отново – ранното ставане

  • Sep 11, 2019

Добро утро или не чак толкова добро, особено, ако е преди 8 часа сутринта. Не приемайте това като поредната статия тип "Вече ще се събуждате с усмивка за работа", а просто като няколко приятелски съвета. И нека всичко започне отначало. Много от нас имат проблем със ставането сутрин. Отправят се хиляди проклятия към будилника, а бутонът за "отложи алармата" е любовта на живота ни. Всяка сутрин е едно и също, винаги. Истината е, че това не е никак продуктивно.

Съвети с огромно противодействие

Всеки е чувал фразата "Лягай си по-рано!"... Ние не бяхме се сетили , а ако добавим и "Не пийте хиляди дози енергийни напитки" - "Е, тук сме изумени, никога не би ни хрумнало"! Съвети много, но ефектът е равен на нула.

Нека го направим…

Първият и основен съвет е да зададете няколко аларми. И не забравяйте да усилите и звука. Голямата уловка е, че винаги телефонът, който доста често използваме като аларма, стои до леглото! Огромна грешка, която трябва бързо да поправим. Настройте го и го оставете на място, което няма да е толкова лесно да достигнете. Гарантираме ви, че след петото звънене, вече ще сте станали, защото дразнещият звук ще ви подлуди. Принудени сте да се вдигнете от леглото и да изключите досадната аларма!

Естествено събуждане, но как?

Дръпнете щорите или завесите преди да си легнете, защото ако ги оставите и нямате аларма означава, че сте закъснели. Повярвайте, ако стаята ви е твърде светла, това ще ви подразни. В този случай, искате или не, вече ще сте се разсънили. Топлият спален комплект няма да е най- хубавото място на земята… Споменавайки спално бельо, няма как да не отбележим страхотните модели, които може да намерите в онлайн магазина на POPIJAMI.BG. Огромно разнообразие от модели, дизайн и материи, които ще ви осигурят допълнителен комфорт, уют и удобство.

Отговорност

Поемете групова отговорност, или поне нещо такова. Не сте човек, който не изпълнява обещанията си, нали? Ако знаете, че има хора, които зависят от вас, това ще направи ставането ви по-бързо, защото после не искате кавги.

И не на последно място... Подредете приоритетите си

Истината е, че е най-важно да изградите своите навици и да следвате целите си. Само и единствено това ще ви помогне да намерите най-лесния път към бързото и не толкова мъчително ставане. Знаем, че няма по- хубава сутрин от тази, в която оставате в леглото, завити с любимото одеяло, но…всички имаме ангажименти!