0879 65 68 67   |     info@popijami.bg
  • Вход / Регистрация
  • Моят профил
media

Спално бельо от коприна, бамбук и сатен

  • Aug 22, 2019

При избора на спално бельо, всеки от нас е изчел немалко информация за материите. По-конкретно за качествените материи като памук, ранфорс или други. Необятната информация е нещо хубаво, но източните са много. При много източници винаги има разминаване.  Все пак в интернет има както достоверни, така и недостоверни източници. Ние, от POPIJAMI.BG, решихме да ви запознаем с няколко истини, които сме научили благодарение на натрупания дългогодишен опит в бранша.

Нека обърнем внимание на най-доброто, най-издръжливото, най-качественото и най-луксозното спално бельо, което е леко, нежно и меко на допир. Фактите са си факти. Висококачественото спално бельо притежава редица ненадминати свойства и функции. То се произвежда предимно от коприна, бамбук и сатен. Тези материи са дишащи (не запарват тялото), не предизвикват кожни раздразнения, алергии и запарване.

 

Спално бельо от коприна

Спалното бельо, което е изработено от 100% коприна, осигурява ненадминат комфорт. Коприната е открита и изработена в Китай. Китайската коприна е най-качествената и скъпа материя! Тя е несравнима с останалите тъкани, които се използват за производство на спално бельо. Съчетава в себе си изключителна нежност и мекота.

 

Спално бельо от бамбук и сатен

Спалното бельо от 100% бамбук също се причислява към клас „премиум”. Материята не съдържа примеси. Придобита е по напълно натурален начин. Тя  притежава невероятна здравина. Има антибактериални и антиалергични свойства. Абсорбира влагата. Тялото ви е перфектно сухо през цялата нощ. Яркостта на цветовете е повече от впечатляваща.

 

Заслужава ли си покупката на спално бельо от коприна, бамбук и сатен?

Две мнения по въпроса няма. Гарантираме ви, че си заслужава. Замислете се! Напрегнатото ежедневие, задачите за деня, проблемите... Всички ние прекарваме дни, които са изпълнени с редица проблеми и винаги се стараем да се справим с тях. Единственото, от което имаме необходимост след такива дни е здрав, пълноценен и спокоен сън. Защо да се будите често, да се въртите в леглото и да не можете да заспите? Почувствайте разликата. Погледнете на спалното бельо като дългосрочна инвестиция. Инвестиция, която искате да ви донесе пълен релакс, комфорт и удобство. Бъдете сигурни, че всичко ще се промени.

 

 

За моделите, които предлагаме

POPIJAMI.BG разполага с висококачествени модели спално бельо, които са с различни размери и дизайни. Сред най-предпочитаните от нашите клиенти модели са:

-          от бамбук и сатен - спално бельо WHITE, SKY BLUE и DARK GREY

-          от бамбук и сатен - 3D спално бельо RED PASSION и VANET

-          от коприна – AVENUE, KING, GOLD, VINTAGE