0879 65 68 67   |     info@popijami.bg
  • Вход / Регистрация
  • Моят профил
media

Старата спалня, пълна с нови идеи

  • Sep 19, 2019

Ежедневието ни е еднообразно, копнеем за уют, когато се приберем вкъщи. Има нещо, което не харесвате или просто искате глътка свеж въздух в дома си. POPIJAMI.BG ще ви помогне! Ето няколко съвета и идеи, с които ще вдъхнете нов живот на вашата спалня. Нека започнем и видим какъв ще бъде резултатът!

 

Стъпка по стъпка

Директно отиваме към спалнята за обновяване! Първо помислете за цялостната концепция... какво искате да постигнете и как искате да използвате пространството. Това са най-важните стъпки, защото те ще ви служат като основа.

От всички стаи в апартамента, спалното помещение е едно от най-големите. То е място за почивка и вдъхновение. Ако досегашното положение на мебелите ви е омръзнало, то може да си поиграете - преместете ги!

Цветът е от съществено значение, защото с него изразявате себе си. Ярки или пастелни цветове? Вие решавате. Цветовете са отражение на вашата същност. Ако пък твърдо сте решили да сменяте и мебелите - разгледайте различните дизайни на спални и решете.

Внесете свежест като облепите едната стена с тапети или я боядисате в различен цвят, но нека цветовете си подхождат! Не търсим просто преобразяване на стаята, а перфектно разкрасяване.

„Гримът” на леглото е най-приятната част. Никой от нас не крие, че това е любимото му място. Разнообразете скучната спалня с цветно спално бельо. Завивки, шалтета, калъфки за възглавници и други. Не забравяйте, че това е начин на живот! Ако искате нещо за всекидневна употреба може да изберете материи като бамбук, ранфорс или памучен сатен. За романтична вечер с половинката има галеща кожата коприна, бамбук и сатен. Текстилът в спалнята е от огромно значение, защото той придава цвят на огромна част от нея.

И не на последно място – аранжирайте. За да внесете повече живот и цвят в спалнята може да сложите саксийно цвете.

 

Без излишни неща

С малко ресурси, могат да се постигнат неща, които ще преобразят спалнята. Не бързайте с решенията, а започнете да мислите мащабно – започнете с цветовете, завивките и след това с всичко останало. Не е необходимо да заделяте и огромни бюджети за спално бельо, спални комплекти, чаршафи и т.н. POPIJAMI.BG разполага с висококачествени модели, които са на изключително изгодни и приемливи цени. Предлаганите от нас продукти са с утвърден произход. Разгледайте ги и изберете най-подходящите за вас. Възползвайте се и от нашите промоции в раздел „Вземи 2плати 1”. С нашите страхотни предложения ще бъдете обгърнати от мекота и нежност.