0879 65 68 67   |     info@popijami.bg
  • Вход / Регистрация
  • Моят профил
media

Покупка при цени на едро – какво трябва да знаем

  • Feb 28, 2023

Много хотели разчитат на външни фирми за доставката на спално бельо. Това е абсолютно разбираемо поради ежедневната нужда от смяна на много бройки използвани чаршафи, завивки и възглавници.

Нито един гост не би се почувствал комфортно, ако разбере, че стаята му не е почистена преди неговото настаняване. Всички добре знаем, че най-важното в подготовката на една хотелска стая е смяната на спалното бельо.

Добрата новина е, че това може лесно да се случи, ако преди това собствениците на хотела са осигурили нужния брой чаршафи, калъфки, одеала и шалтета. Производителите и доставчиците на спално бельо предлагат специални цени на едро за хотели, които да удовлетворят изискванията на бранша.

Как да изберем спално бельо за хотели

Със сигурност ви е правило впечатление, че спалното бельо в хотелите винаги е в бял цвят. Това не е просто случайност, а наложена практика в бранша. Бялото е цвят, който се характеризира с чистота. Този универсален цвят се приема добре от повече хора, защото не предизвиква силни емоции като например червения или жълтия цвят.

Една доста хитра причина, защото хотелиерите са избрали белия цвят за спално бельо е защото той не избелява. Да, това е доста интересен казус. Всеки друг цвят губи наситеността си след определен брой пранета, но не и белият.

Това позволява използването на едни и същи чаршафи за дълго време, след като те са добре изпрани. Устойчивостта на спалното бельо зависи и от материала, от който е направено. Памукът е изключително устойчив материал, който е мек и хипоалергичен.

Дълготрайната употреба на спалното бельо зависи много и от начина, по който се третира. Повечето памучни платове имат издръжливост до 6 години, ако са прани с висококачествени препарати.

От какво зависят цените на едро на спално бельо

Ако търсите спално бельо за вашия хотел, мотел, къща за гости, хостел или апартамент под наем вие препоръчваме да се запознаете с факторите, от които зависят цените на едро. Разбира се, няма как да посочим определени цени, но можем да ви насочим от какво зависят офертите, които се предлагат, когато искате да поръчате голямо количество спално бельо.

Първият и най-важен фактор е броя на комплектите, които искате да закупите. Колкото по-висок е той, толкова цената за единица комплект ще бъде по-ниска.

Следващият фактор е материалът, от който е изработено спалното бельо. В търговската мрежа най-достъпните материали според цената са памучните платове. Ако обзавеждате бутиков хотел или искате да добавите стилни детайли към спалнята ви препоръчваме да изберете коприната. Това е един от най-изисканите платове за спално бельо, който се предлага на висока цена.