0879 65 68 67   |     info@popijami.bg
  • Вход / Регистрация
  • Моят профил
media

Подходящата завивка за преходните сезонни времена

  • Sep 20, 2019

Отива си лятото, идва есента. Отива си зимата, идва пролетта…и така до следващия път. За всеки сезон си има дрехи, но какво да правим през преходните, които времето така умело ни поднася? Много хора изпитват затруднения в преходните сезони, защото или изпитват твърде много топлина или пък замръзват. Ще разгадаем магията, но нека се завием под одеялото и разберем!

Най-доброто между завивките

В преходните сезони, препоръчваме завивки, които имат умерени свойства. Съветът ни е винаги да се съобразявате с температурните промени, защото малко хора през зимата носят къси гащи, нали? Обърнете внимание дали завивката задържа влага, дали е хипоалергична и на вида материя, от който е изработена. Огромната ни гама от спални комплекти ще се хареса дори и на най-трудния за задоволяване вкус. Гаранцията, която даваме се състои в различните материи с най-високо качество.

Олекотената завивка е най- добрият вариант! Ако тя е изработена от 100% памук или ранфорс, все едно сте хванали шестица от тотото! Важно е телесната температура да може да "комуникира" с одеялото. Хубавото е, че ние залагаме на качеството, което предлагаме. Получавате перфектна материя на най-добра цена.

Сатенът е подходящ също за преходните сезони, защото е свеж като усещане. Искате да спите в облаците, вече знаете подходящото спално бельо! Изключително подходящ и за двойки, които искат да запазят страстите помежду си.

Цена срещу качество

Въпросът, който терзае много хора, които купуват спални комплекти, било то с повод или без. Дали да спестим от цената, за сметка на качеството или обратното? Истината е, че няма нужда да се задоволявате с по-малко от перфектно. В POPIJAMI.BG ще намерите най-висококачествените комплекти на пазара и то на изключително атрактивни цени. Колкото до издръжливостта на материите – ние можем да ви гарантираме, но ще ви оставим сами да се уверите и да ни споделите.

За алергиите

Важно! Ако страдате от алергии ви съветваме да обърнете по-голямо внимание при избора си на спално бельо и материите, от които то е изработено. Може ли да се пере на високи температури - това е един от най- важните въпроси, които трябва да си зададете!

Имате въпроси?

Ако имате въпроси - не се притеснявайте! Свържете се с нашия екип от професионалисти, който притежава дългогодишен опит в бранша. С удоволствие ще ви помогнем да вземете най-правилното и рационално за вас решение.

Напомняме, че освен спално бельо, в POPIJAMI.BG ще откриете цялостни решения за вашата спалня – дамски, детски и мъжки пижами, халати, долни чаршафи, домашни халати и много други.