"Dream аква и екрю" олекотена завивка

Производител: Роксима Дрийм

Код на продукта: ppjol2735

Наличност: В наличност

4.0 1
76.00 лв.
Възможни варианти

Търсите кувертюра която да ползвате като олекотена завивка? Или пък търсите плътна олекотена завивка, която да бъде изключително мека и топла?

В PoPijami.bg ви предлагаме завивка "Dream аква и екрю"

Олекотената завивка е изработена в два цвята - аква и екрю, което я прави много свежа , внасяща настроение, предлага се в два варианта на плътност. Единия вариант е тънка силиконова вата от 60гр. на кв. м., другия вариант е силиконов пух от 300гр. на кв. м.

Капитонирана е (прошита), а по края е обкантена с красива памучна дантела, която придава завършен и по-луксозен вид на олекотеното. По този начин по-тънкият (летен) вариант на завивката може да се ползва и като кувертюра, която ще внесе цвят, настроение и стил във всеки дом!

Вискозата е едно от най-натуралните влакна, добивано от дървесна целулоза по изкуствен начин. Получава се при вторична преработка на естествени целулозни нишки. Притежава висока хигиеничност и отлична въздушна пропускливост. Това свойство предпазва от прегряване и спарване на кожата, особенно през горещите летни дни.

Вискозата е лека и приятна на допир материя и именно това прави олекотена завивка "Dream аква и екрю" толкова предпочитана и харесвана.

Състав: 90 % вискоза ; 10 % еластан

Вид на пълнежа: силиконова вата - летен вариант; силиконов пух - зимен вариант

Отклонение в размерите в см: +/- 3% по БДС

Свиваемост до 5% при пране на 30º

Произведено в България!

Този продукт няма отзиви.

Напишете мнение
Бележка: HTML не е преведен!