„Grapefruit“ пещемал от 100% памук

Производител: popijami.bg

Код на продукта: ppjpk17

Наличност: В наличност

5.0 2
13.85 лв.

Търсите плажна хавлия, която да бъде красива, качествена и изгодна? Иска ви се все пак да е в свежи цветове и оригинален десен?

От PoPijami.bg създадохме продукт за вас, който със сигурност отговаря на желанията ви. Винаги старателно изработваме стоки, които са практични, функционални и на добри цени.

За ваше удобство доставяме експресно, общуваме внимателно с вас и с голям професионализъм работим, за да ви улесним и да ви усмихнем.

„Grapefruit“ пещемал от 100% памук-Усетете свежестта на лятото

„Grapefruit“ плажна кърпа пещемал от 100% памук в свежите си цветове напомня точно на добре узрял грейпфрут и създава много лятно настроение. Почитателите на ярките цветове със сигурност ще го оценят подобаващо и ще се влюбят в него още от първото ползване.

Десенът е в оранжеви и червени нюанси като по него се простират бели ивици и има ефектен завършек от бели ресни. В тези свежи цветове със сигурност няма да останете незабелязани, където и да отидете.

Поради отличната си изработка този пещемал може да се ползва, както за плажна кърпа с отлични попивни свойства, така и за паеро, одеялце, покривало или наметало. Подарете си удобството на практичните продукти.

Материята е устойчива, попивна, но в същото време съхне бързо, затова е подходящ за ежедневно ползване. Цветовете няма да се изхабят.

Изработен в Турция с грижа към детайлите!

Плажна кърпа пещемал от 100% памук „Grapefruit“ се предлага в размер 100/160см.

PoPijami.bg-ЗА ЛЯТО ИЗПЪЛНЕНО С КРАСИВИ МОМЕНТИ

Нека се насладим максимално на летните дни. С нашите артикули като спално бельо, плажни хавлии, нощници и много други ще се обгърнете в свежест.

Ние не правим компромис с нашите продукти, тяхното качество или пък дизайна им! Изпипваме всичко до последния детайл, за да ви го поднесем в перфектен вид.

Сара Караиванова – 2023-09-22
голям размер и много добре попишащ, препоръчвам този пещамел
Борислава Методиева – 2023-07-30
Приятна комбинация от цветове. Взех пещамелите с идеята да ги ползвам само за шезлонга, защото са големи, но пещамелите ме очароваха.
Напишете мнение
Бележка: HTML не е преведен!