„Марс“ спален комплект от сатениран памук

Производител: Роксима Дрийм

Код на продукта: ppjrx07

Наличност: В наличност

4.3 3
120.00 лв.
Възможни варианти

В търсене сте на спално бельо, което да е качествено и с интересен дизайн?

Със сигурност това наше предложение ще ви се хареса. Стараем се да предлагаме стоки, които да са практични и използваеми всеки ден. Вашият комфорт е приоритет за нас!

„Марс“ спален комплект от сатениран памук-ИЗВЕНЗЕМНО МЕК И УДОБЕН

„Марс“ спално бельо от памучен сатен ще остави у вас усещане за свежест и оригиналност. Ще бъдете очаровани, че освен красив този комплект е и много качествен. Мекота и удобство ще обгърнат тялото ви.

Всеки обича да си почива и да си лежи в леглото. Какво по-хубаво от това да си легнете в меки и комфортни чаршафи. Почувствайте как тялото ви се отпуска и пълноценно се отдава на заслужена почивка.

Интересният дизайн ще пасне на стаи в сини, бели и тъмни тонове, а и не само. Създаден така, че да очарова, това спално бельо бързо ще ви стане любимо. Всяко легло ще изглежда още по-стилно, завършено и интересно със спален комплект „Марс“.

Основните цветове са в синьо. Различни нюанси се преплитат един в друг. Цветни квадрати внасят модерност и правят тези страхотни чаршафи още по-красиви. Няма как да не забележите колко разчупено ще застане върху всяко легло и ще му придаде свежарски вид.

Материята е от най-висок клас, а именно памучен сатен. Той е много деликатен към кожата и не предизвиква дразнения, алергии или обриви. Сатенираният памук е една дългосрочна инвестиция, която ще ви се отплаща всеки ден.

Предпочитан сред малки и големи, няма човек, който да не обича да му е удобно у дома. След дълъг и уморителен ден, ще се почувствате наистина добре в това спално бельо.

„Марс“ спално бельо от памучен сатен се предлага в няколко размера:

  1. МАЛЪК КОМПЛЕКТ за единично легло

150/220 плик за завивка

150/220 долен чаршаф

50/70 калъфка за възглавница (2бр)

  1. МАКСИ КОМПЛЕКТ

200/220 плик за завивка

220/240 долен чаршаф

50/70 калъфка за възглавница (2бр.)

  1. КОМПЛЕКТ 5 ЧАСТИ

150/220 плик за завивка (2бр.)

220/240 долен чаршаф

50/70 калъфка за възглавница (2бр.)

Производител: ROXYMADREAM

POPIJAMI.BG-ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО И УДОБСТВО

Всеки ден използваме пижами, кърпи за ръце и лице, халат за баня, спално бельо и много други.

При нас ще откриете огромно разнообразие от артикули, които да паснат на всеки вкус. Насладете се на море от десени, материи и продукти от всякаква необходимост тук в онлайн магазин PoPijami.bg.

Можете да избирате, колкото и каквото си поискате на достъпни цени. Всеки продукт бива опакован, проверен и доставен възможно най-бързо.

Изберете качеството и се доверете на българския производител!

Този продукт няма отзиви.

Напишете мнение
Бележка: HTML не е преведен!