“Nico” плажна кърпа пещемал от 100% памук

Производител: popijami.bg

Код на продукта: ppjpk15

Наличност: В наличност

3.6 35
13.85 лв.

Искате да си намерите кърпа за плаж? Имате изискване тя да бъде лека, компактна и с добра попивност? Все пак да бъде на достъпна цена и оригинален дизайн?

Ние от PoPijami.bg се постарахме да оправдаем очакванията ви. Създадохме продукт, който е всичко изброено и е перфектният избор за един незабравим плаж.

Освен това ние предлагаме експресна доставка, любезно отношение и професионализъм.

“NICO” ПЕЩЕМАЛ ОТ 100% ПАМУК-СВЕЖИЯТ ИЗБОР ЗА МОРЕТО

“Nico” плажна кърпа пещемал от 100% памук е с нов интересен десен, който съчетава в себе си два цвята. Подходящ за плаж, баня, басейн или СПА, той е мултифункционален и ще ви бъде изключително удобен.

Десенът му е в син и тъмно сив цвят, като по него се простират бели ивици в различни големини, а от двете си страни има бели ресни за още по-разчупен завършек. Той е много подходящ за плажове с по-тъмен пясък, тъй като е в по-тъмни тонове. Още след първото ползване ще се убедите в неговите качества.

Материята е изключително попивна, бързосъхнеща, а размерът му е много компактен. Цветовете не избледняват във времето и затова е подходящ за ежедневна употреба.

Пещемал от 100% памук се предлага в размер 100/160см.

PoPijami.bg-ГАРАНЦИЯ ЗА НЕЗАБРАВИМИ МОМЕНТИ

Лятото е времето, когато всеки обича да си купи нещо ново и разчупено. Предлагаме ви продукти, които ще ви създадат комфорт.

В нашият онлайн магазин ще намерите всичко необходимо за плажа-пещемали, хавлии, плажни кърпи и други.

Заложете на сигурното, заложете на българското

Калина Георгиева – 2023-08-30
Мой приятел ми ги препоръча, бях малко скиптично настроена, защото са тънки. Пещамелите обаче са много удобни и приятни за кожата, всички в Гърция бяха с такива
лили – 2023-08-01
Пещамелите са страхотни , много ми харесаха, предлагате страхотни продукти. продължавайте така
Напишете мнение
Бележка: HTML не е преведен!