„Нюанси“ пещемал от 100% памук

Производител: popijami.bg

Код на продукта: ppjpk20

Наличност: В наличност

3.0 23
13.85 лв.

Лятото е любимия сезон на много хора, защото е време за море. С настъпването на летните горещини ви се иска да ходите на басейн или плаж, но нямате плажна кърпа?

 Искате тя да бъде красива, тъничка и памучна? Все пак е добре да попива всяка капка, но и да съхне бързо?

Ние от PoPijami.bg създадохме продукт, който да отговаря на тези ваши изисквания. Да бъде на достъпна цена, с високо качество и със свеж дизайн.

„Нюанси“ е пещемал от 100% памучна материя-МНОГОФУНКЦИОНАЛНАТА ПАМУЧНА КЪРПА

„Нюанси“ е пещемал от 100% памучна материя, който е толкова сладурски, че ще ви се иска да си вземете няколко. В летни цветове и закачливи преливки, той ще събуди у вас морско настроение.

Ще останете очаровани по колко начини можете да го използвате. Като одеялце, наметало, плажна рокля или покривало. Подарете си безброй чудесни моменти с тази невероятна кърпа.

Десенът му е много разчупен в сини цветове с бели линийки по тях, а накрая завършва с красиви бели ресни. Няма да имате търпение да се загърнете с него на плажа. Със сигурност ще се очаровате колко мек, удобен и попивен е.

Почитателите на сините тонове веднага ще го оценят подобаващо.

„Нюанси“ пещемал от 100% памук се предлага в размер 100/160см.

PoPijami.bg-ПОДХОДЯЩИЯТ ИЗБОР ЗА ЛЕТНИТЕ ДНИ

 Винаги се стараем да предлагаме изгодни, оригинални и качествени стоки и с този пещемал го доказваме отново. Искаме да спечелим доверието и любовта на клиентите си и не правим компромис с нито едно от тези неща.

Можете да откриете продукти като спално бельо, чаршафи с ластик, халати за баня и още много стоки в нашия онлайн магазин.

Хиляди онлайн потребители вече ни се довериха, направи го и ти!

Ани К. – 2023-08-10
Съхне изключително бързо. Препоръчвам пещамела.
Ванко – 2023-07-27
изключително компактен е пещамелът,много удобен за пътувания
Напишете мнение
Бележка: HTML не е преведен!