„Seaweed“ пещемал от 100% памук

Производител: popijami.bg

Код на продукта: ppjpk14

Наличност: В наличност

4.2 6
13.85 лв.

Лятото чука на вратата, а вие все още не сте си намерили подходяща кърпа за плаж? Искате тя да бъде лека, мека, компактна, красива и още куп неща? Ние от PoPijami.bg смятаме, че сме подбрали много подходящ продукт, който ще удовлетвори тези ваши желания.

„Seaweed“ пещемал от 100% памук е красив, памучен и много удобен. Тази плажна принадлежност ще ви бъде много удобна и полезна през летните дни. Лек, тъничък, попивен и бързосъхнещ са част от характеристиките, с които можем да окачествим този пещемал.

Цветовете му напомнят на морски водорасли. Редуват се сини и зелени линии. Тоновете на цветовете са по-тъмни, затова тази кърпа е изключително подходяща за плажове с пясък, който не е толкова светъл, защото няма да се цапа толкова лесно. Поради приятната си визия този пещемал може да се използва и по други начини. Например като плажно паеро или наметало, тънко одеялце или покривало и както още се сетите.

Материята му е 100% памучна и нежно гали кожата, когато попивате капчиците вода.

Произведен в Турция с грижа към всеки детайл!

„Seaweed“ пещемал от 100% памук се предлага в размер 100/160см.

Илонка – 2023-10-13
Хубави кърпи и народна цена за този голям размер
Alexandra A. – 2023-08-25
Взех си 4 броя различни пещамели за семейството ми. Цената е много добра, всички сме адски доволни. Препоръчвам всички цветове
Напишете мнение
Бележка: HTML не е преведен!