Пончо от 100% памук „Морски обитатели“

Производител: Аглика

Код на продукта: ppjpk02

Наличност: В наличност

5 1
23.55 лв.

Търсите подходяща хавлийка за вашето дете, която да е памучна, красива и добре изработена? Ние от PoPijami.bg ви предлагаме продукт, който със сигурност ще оправдае тези ваши очаквания.

Пончо от 100% памук „Морски обитатели“ е свежо, забавно и много добре попивно ново попълнение към лятната ни колекция, което е специално за най-малките ни почитатели. Изключително практични, удобни, меки, свежи и много подходящи за плаж и баня. Със сигурност ще се хареса на всеки малчуган.

Дизайнът е изключително свеж и закачлив. На синьо-зелен фон са изобразени множество рибки, различни по вид и цвят, медузи, морски кончета и звезди около които плават водорасли и други растения. Малките капитани със сигурност ще се влюбят в тези морски щампи и няма да искат да свалят пончото от гърба си.

Изработен от памучна материя, която попива отлично и съхне бързо, тази кърпа ще бъде и най-добър приятел на мама и татко, защото няма да се налага постоянно да я чакате да съхне, няма да предизвиква дразнения към кожата и ще създаде комфорт на вашето дете.

Произведено в България!

Пончо от 100% памук „Морски обитатели“ се предлага само в един размер!

Производител: Аглика 

Този продукт няма отзиви.

Напишете мнение
Бележка: HTML не е преведен!