„Пролетно настроение“ детски халат за баня

Производител: Аглика

Код на продукта: ppjhal22

Наличност: В наличност

2.8 6
37.95 лв.
Възможни варианти

В желанието си да намерите подходящ халат за детето ви вече се чудите какво точно да купите? Искате той да бъде с определен дизайн, на определена цена и с добро качество?

Нека ви помогнем. Ние от PoPijami.bg имаме точното решение за вас. Продуктът, който ще ви предложим със сигурност отговаря на тези изисквания. Освен това, вашата принцеса ще остане очарована от дизайна на халатчето.

Доверете ни се и ще получите бърза доставка, мило отношение и 100% коректност от наша страна.

“Пролетно настроение“ халат за баня-ПРОЛЕТ В БАНЯТА

„Пролетно настроение“ детски халат за баня ще внесе толкова свежест и настроение у вас и вашето дете. Подарете на любимите си принцеси красиви и цветни моменти преди и след къпане. Ще останете толкова доволни, че ще ви се иска да вземете и за вас самите.

Десенът е невероятно сладък и бонбонен. На красив бял цвят за фон се простират всякакви видове листа, цветя и летящи феи. Няма как да не се влюбите в тази хавлия от пръв поглед. След първото ползване ще се убедите и в нейните качества.

Материята попива отлично, изсъхва бързо и е подходяща за ежедневна употреба. Цветовете ще останат свежи, щампите ярки, а платът няма да се изхаби. От външната страна халата е изработен от плат с кадифен опип, а от вътрешната страна е 100% мека памучна материя.

Произведен в България! Подкрепете българския пазар и стоки, изберете PoPijami.bg!

“Пролетно настроение“ халат за баня се предлага в три размера:

  • 2-4
  • 4-6
  • 6-8

PoPijami.bg-С ЛЮБОВ И ГРИЖА ЗА ДОМАШНИЯТ ВИ УЮТ

Когато става въпрос за качествено спално бельо и меки пижамки, отговорът е PoPijami.bg. Предлагаме ви широка гама от най-различни продукти с които да допринесете за домашния ви комфорт.

Почувствайте качеството на памучните ни хавлии, халати, спални комплекти и много други.

Албена – 2023-09-08
Работя в магазин за подобна стока и наистина халатите си заслужават!
Христина – 2023-05-28
Дечицата цъфтят точно като тези цветя, страхотни са!
Напишете мнение
Бележка: HTML не е преведен!
Свързани продукти