„Слънчоглед“ пещемал от 100% памучна материя

Производител: popijami.bg

Код на продукта: ppjpk19

Наличност: В наличност

3.5 20
13.85 лв.

Търсите си плажна кърпа, която да попива добре, да е красива и компактна? Желете тя да е тънка, мека и памучна? Омръзнало ви е да носите огромни чанти с тежки неща?

С настъпването на лятото е време да обновим принадлежностите си. Ние от PoPijami.bg сме се погрижили за това. Изработен с много внимание и грижа към всеки детайл. Този продукт ще бъде неизменна част от плажната ви чанта.

„Слънчоглед“ пещемал от 100% памучна материя-ПРИНАДЛЕЖНОСТ НОМЕР 1 ЗА ЛЯТОТО

„Слънчоглед“ пещемал от 100% памучна материя е новото попълнение към летните ни плажни хавлии. Сигурни сме, че ще се влюбите още от първото ползване. В свеж летен цвят, той ще пасне отлично на банските ви. Нежно ще попива водата и ще изсъхне за нула време.

Десенът му е много слънчев и приветлив. В жълт цвят по който се разпростират бели ивици и завършва ефектно с още по-бели ресни. В такъв приятен цвят, той е подходящ за ползване като паеро, одеялце, наметало или покривало.

Многофункционалността му го прави така подходящ за цялото лято и не само. Може да бъде полезен за басейн, СПА или дори за банята у дома.

Платът е памучен и е толкова тънък, че веднага след ползване изсъхва. Можете да го използвате ежедневно, защото материята и цветовете няма да се захабят.

„Слънчоглед“ пещемал от 100% се предлага в размер 100/160см.

PoPijami.bg-ЗА ЕДНИ БЕЗГРИЖНИ ЛЕТНИ ДНИ

Продуктите, които ви предлагаме са винаги с най-добро качество. Искаме да бъдем полезни и да удовлетворим всеки наш клиент. Затова нашите артикули са практични и могат да се използват всеки ден.

Хиляди почитатели на онлайн пазаруването вече ни се довериха-направи го и ти!

Никол Иванкова – 2023-09-11
Приятен цвят, пещамелът го използшам и като кърпа за баня, върши ми много добра работа.
Живка Петрова – 2023-07-29
Пещамелът ми допадна много, голям е като размер и много добре попива
Напишете мнение
Бележка: HTML не е преведен!