Спален комплект Пеперуди от фин памук

Производител: Кетертекс

Код на продукта: ppjkom03

Наличност: Не е в наличност

5 1
32.90 лв.

Кое превръща Спален комплект Пеперуди от фин памук в перфектния избор

Спалното бельо, което ще намерите в комплекта осигурява перфектното съчетание от качества като здравина, мекота, удобство, лесна поддръжка и практичност. То е леко, тънко, ефирно и дишащо – основни характеристики, които превръщат спалното бельо в универсално решение в продължение на всички сезони на годината.

Памучната материя има способността да осигурява на тялото нормален топлообмен както при високи, така и при ниски температури. Това означава, че използвайки качествено памучно спално бельо си гарантирате прохладна свежест през лятото против прекомерно изпотяване и комфортна топлина през зимата за запазване на оптимален уют под завивките.

Всеки Спален комплект Пеперуди от фин памук е произведен в България. Ако искате да подкрепите родния бизнес и да насърчите производството на качественo българскo спално бельо, то може да го направите, грабвайки нашето изгодно предложение ниска цена в PoPijami.bg

Стилът на комплекта е подходящ, както за модерен винтидж интериорен дизайн, така и за традиционни спални, залагащи на класически решения. Комбинацията от цветна мрежа, прелитащи пеперуди и орнаментни кръгове с цветя придават усещане за пролет и повдигат настроението в спалнята

  • Родно производство;
  • Изработен от „Кетертекс“;
  • Изцяло памучен състав.

Спалният комплект се състои от 3 части. В него ще намерите 1 или 2 бр. калъфки за възглавници (в зависимост от избрания размер на комплекта), 1 бр. плик (калъф) за одеяло или олекотени завивки и 1 бр. обикновен чаршаф (долен).

В какви размери се предлага Спален комплект Пеперуди от фин памук

Разполагаме с комплекти „Пеперуди“ в 3 традиционни размера – 1) за единично легло (малък); 2) за приста или „персон и половина (среден); и 3) за стандартна спалня (голям).

Дължина за всички комплекти: плик – 215 см; чаршаф – 220 см.

Ширина:
– малък комплект – 150 см;
– среден комплект – 180 см;
– голям комплект – 200 см.

Калъфки за възглавници – 50 х 70 см. *В единичния комплект е включена една калъфка, а в средния и големия – 2 броя калъфки.

Изберете ПоПижами и пестете пари, докато печелите качество

Изградихме своя бранд PoPijami.bg на основата на идеята за предоставяне на необходимото качество в справедливо съотношение с крайната цена за потребителя. Благодарение на това продължаваме да предлагаме на своите клиенти бюджетно, но качествено спално бельо, от предимствата на което може да се ползва цялото семейство.

Държим да предлагаме необходимото разнообразие, затова в селекцията ни от продукти собствено, родно и чуждестранно производство включваме и луксозни предложения от по-високи ценови класове.

Разгледайте огромния ни асортимент от качествени памучни пижами, обикновени чаршафи, чаршафи с ластик, пликове за завивки, олекотени завивки, кувертюри, одеяла, халати, кърпи и нощници и изберете своите нови любими спални продукти на изгодна цена.

Този продукт няма отзиви.

Напишете мнение
Бележка: HTML не е преведен!