Спален комплект Амели от памук

Производител: Кетертекс

Код на продукта: ppjkom08

Наличност: В наличност

4.1 10
38.90 лв.
Възможни варианти

Спален комплект Амели от памук - качество, комфорт, красив дизайн

Този изцяло памучен спален комплект е подходящ за всеки, който желае да осигури на себе си и на своето семейство най-доброто, но не е готов да жертва значителни суми от семейния бюджет за целта. Защото има истинско значение от това какво е спалното ви бельо и дали то може да ви осигури така желания комфорт по време на сън.

  • Спално бельо в три части;
  • Качествена изработка;
  • 100% памучно съдържание;
  • В три различни големини;
  • Производство: Кетертекс.

Всеки комплект разполага с 3 части: долен чаршаф; калъф за завивка; калъфки за възглавници.

Размери на спалния комплект от памук Амели

Размери за единично легло (малък комплект):
- калъф 150 / 215;
- чаршаф 150 / 220.

Размери за персон и половина (среден комплект):
- калъф 180 / 215;
- чаршаф 200 / 220.

Размери за спалня (голям комплект):
- калъф 200 / 215;
- чаршаф 200 / 220.

Спален комплект Амели от памук е на страхотна цена в PoPijami.bg, затова няма причина да се колебаете дали това е спалното бельо за вас.

Всяка част от комплекта е мека, комфортна и осигурява нежно докосване за перфектен сън. Десенът е в неутрални цветове, които могат да паснат идеално на почти всеки спален интериорен дизайн. Би подхождал както на мъжка, така и на женска стая и е идеалното универсално решение за семейната спалня.

Може да оборудвате леглата във всяка спалня у дома със Спален комплект Амели от памук и така да постигнете напълно хармонична визия на всяко спално помещение. Комплектът е и добро предложение за подарък на близък човек.

Защо така настойчиво продължаваме да предлагаме памучно спално бельо

Памукът е естествена суровина, която неслучайно е една от най-използваните за изтъкаване на спални платове. Причината е, че той притежава страхотни свойства, които са особено подходящи за поддържане на добър и спокоен сън.

Замислете се – кожата ви се допира директно до спалното ви бельо всяка вечер и оставате под него в продължение на немалко часове. Искате да си осигурите феерично нежно докосване или бихте пренебрегнали качеството на спалния текстил, залагайки на груби материи и запарващи платове?

Памучната материя има страхотна естествена хипоалергенност, придава лекота на спалното бельо, нежна е към кожата, допринася за дишането на кожата през лятото и за осигуряване на топъл уют през зимата. Освен всичко останало памукът е лесен за поддържане и почистване и е устойчив на чести изпирания. Глади се лесно и не се свива след пране.

PoPijami.bg – всичко необходимо за спокойния сън на цялото семейство.

Иглика – 2022-05-28
Консултантите бяха невероятно мили и направих добър избор!
Петър Петров – 2022-03-13
Доволен съм, ползвам го постоянно
Напишете мнение
Бележка: HTML не е преведен!