Спален комплект "Deep Blue" от памук

Производител: Кетертекс

Код на продукта: ppjkom15

Наличност: В наличност

3.5 12
38.90 лв.
Възможни варианти

Комплектът е изработен от фирма „Кетертекс“, която използва фин памук за направата на всеки артикул от модела. Може да разчитате на неговото 100-процентово памучно съдържание, което е идеално решение както за най-горещите летни нощи, така и за студените зимни периоди.

Спален комплект „Deep Blue“ от памук в дълбочина

Спалният комплект се състои от следните части:

  • Долен чаршаф за постилане;
  • Плик за завивка;
  • Калъфки за възглавници.

Единичният комплект съдържа 1 брой възглавница, а останалите два по-големи комплекта съдържат 2 броя възглавници.

Спален комплект „Deep Blue“ от памук се предлага в три размера – малък, среден и голям. Малкият е подходящ за единично легло, средният е подходящ за легла тип „приста“ или „персон и половина“, а големият е подходящ за спалня в класически размери.

Малък комплект:
чаршаф – 150 на 220 см;
плик – 150 на 215 см;
калъфка – 50 на 70 см.

Среден:
чаршаф – 180 на 220 см;
плик – 180 на 215 см;
калъфки – 50 на 70 см.

Голям:
чаршаф – 200 на 220 см;
плик – 200 на 215 см;
калъфки – 50 на 70 см.

Комплектът е с основен тъмносин цвят, носещ дълбочината на океана, който е допълнен от ведър десен в едро по-тъмно каре и бели краски на цветя. Перфектен за момчешка или мъжка стая, както и за семейната спалня. Може да бъде страхотно допълнение към тъмна спалня или цветови акцент в светла такава.

Спален комплект „Deep Blue“ от памук е на изключително изгодна цена в PoPijami.bg, затова ви съветваме да не изпускате нашата оферта и да поръчате още сега.

Спален комплект „Deep Blue” – защо да предпочетете памука

Всяка част от това спално бельо е изработена от 100% памук, защото материята е подходяща за целогодишно ползване. Освен това памукът има естествени характерни свойства, които го правят идеалното решение за спалните платове.

Памучната материя е дишаща материя. Това ще спомогне за предотвратяване на запарването и превенция натрупването на замърсяващи компоненти в тъканта на плата.

Памукът е чудесно решение дори и за кожа от чувствителен тип, тъй като предоставя достатъчно мекота и комфорт, осигурявайки нежен допир по време на сън.

И последно, но не на последно място – памукът е издръжлив на износване по време на използване и пране. Може да бъде изпиран и на по-високи градуси, което е от особено значение за поддържане перфектната хигиена на спалното бельо. Глади се лесно и за изсушаването на плата може да се използва дори и сушилня.

PoPijami.bg е правилният избор, що се отнася до закупуване на спално бельо, олекотени завивки, одеяла, пижами, нощници, халати и кърпи онлайн. Винаги може да разчитате на нашето коректно отношение и бърза реакция при поръчка.

Георги Г. – 2022-04-21
Подходящ е за мъжката половина! Благодаря за съветите на консултанта!
Катя – 2022-03-07
доволна съм имам няколко цвята от тези модели
Напишете мнение
Бележка: HTML не е преведен!