Спален комплект от фин памук “Blue Woods”

Производител: Кетертекс

Код на продукта: ppjsbp15

Наличност: Не е в наличност

3.2 6
32.90 лв.
Възможни варианти

Красотата на природата винаги е омагьосвала човека и той се е вдъхновявал от нейните мотиви. Цветята и растителните орнаменти присъстват в дизайна на най-различни продукти, защото внасят деликатност, различни настроения и изисканост.

Прохладните сенки на гората действат успокояващо, когато прекарваме време сред тях. За добро психическо състояние и облекчаване от стреса се препоръчват редовни разходки сред гората.

От Popijami.bg сме взели от красотата на природата и успокояващите качества на гората, за да ги вплетем в един изключително нежен и успокояващ спален комплект.

Представяме ви едно необикновено предложение: Спален комплект от фин памук Blue Woods с приказен горски дизайн за магична атмосфера.

Какво прави Спален комплект от фин памук Blue Woods специален

Спален комплект от фин памук Blue Woods е с приказен дизайн за любителите на гората и природата и за онези, които бягат от обикновеното.

Той внася изключителна свежест в спалнята и осигурява проветривост, тъй като е съставен от невероятно фин памук, който има свойството да не се запарва и не задържа влага.

Памукът има свойството да се адаптира към телесната температура. През летните дни той ще ви държи хладно за освежителен сън, а през зимата ще се наслаждавате на топла дрямка.

Мекотата на финия памук ще ви помогне да се отпуснете и да се насладите на истински релаксиращо преживяване, докато се пренасяте в страната на сънищата.

Горска дрямка

Невъзможно е да не се влюбите в стилния и нежен горски дизайн на Blue Woods.

Завивките са изпъстрени с деликатни бели и тъмносини дръвчета, около които небрежно прехвръкват фини бели птички. Тази шарка върху свежия тюркоазено син фон внася лятно и романтично настроение в интериора.

Дизайнът е изчистен и модерен, но и невероятно магичен.

Този комплект ще създаде приказна атмосфера и ще създаде разнообразие в спалнята ви, което ви подтиква да се откъснете от грижите си и да се отпуснете за приказни сънища.

Той е продукт на дългогодишния ни професионален опит и старание в измислянето на нови интересни и неочаквани дизайни, които да завладеят сърцата на нашите клиенти.

Спален комплект от фин памук“Wood 3” се предлага в три размера:

1.МАЛЪК КОМПЛЕКТ

  • 150/215 плик за завивка
  • 150/220 долен чаршаф
  • 50/70 калъфка за възглавница

2.СРЕДЕН КОМПЛЕКТ

  • 180/215 плик за завивка
  • 180/220 долен чаршаф
  • 50/70 калъфка за възглавница (2бр.)

3.ГОЛЯМ КОМПЛЕКТ

  • 200/215 плик за завивка
  • 200/220 долен чаршаф
  • 50/70 калъфка за възглавница (2бр.)

Производител: Кетертекс

*Долния чаршаф на комплекта е в същия цвят като калъфките и плика 

Ще намерите това, което търсите в Popijami.bg

При нас ще намерите нещо необикновено. Във всеки наш дизайн вкарваме старание и го създаваме с деликатност, за да отведем уюта в спалнята ви до нови хоризонти.

Ако търсите нещо, което точно да отговори на вашите нужди, гарантирано ще го намерите в голямото разнообразие, което предлагаме=

Не се задоволявайте с обикновеното – позволете си повече, защото го заслужавате.

Изненадайте себе си с нещо необикновено – изберете от Popijami.bg.

Христина Л. – 2022-07-02
Изключително мили, много бързи и с добри продукти. Благодаря ви! Много пъти попадах на ваши колеги изключително некоректни, но вече знам от къде да поръчвам.
Ема Коева – 2022-06-26
Плътен, фин плат както е описано, десена е същия само долния чаршаф не е едноцветен. Препоръчвам!
Радка К. – 2022-06-25
Харесва ми :)
Никол Г. – 2022-06-21
Страхотно е комплектчето много ми харесва благодаря ви!
Ралчева Нина – 2022-06-21
Комплекта е страхотен много съм доволна. Само да кажа, че долния чаршаф не е сив като на снимката, а е същия цвят като плика и калъфките. Аз не бях прочела описаноето, но момичето по телефона ми каза.
Напишете мнение
Бележка: HTML не е преведен!