Спално бельо Божур от фин памук

Производител: Кетертекс

Код на продукта: ppjkom04

Наличност: В наличност

3.8 4
38.90 лв.
Възможни варианти

С какво впечатлява комплектът Спално бельо Божур от фин памук

Търсите качествено българско спално бельо на достъпна цена? Комплектът Спално бельо Божур от фин памук е въплъщение на това определение и лесно ще се превърне в любимото ви спално бельо, което да продължите да използвате дори след многократна употреба, изпирания и гладения.

Всяка част от 3-компонентния спален комплект „Божур“ е с фина изработка от качествен памук – естественият материал, на който си струва да заложите, когато става въпрос за спално бельо.

Материята е проветрива и позволява на тялото да диша, запазвайки необходимия уют и отвеждайки излишната топлина извън завивките. Това характерно свойство на памука го прави многосезонно решение, което осигурява на тялото оптимална температура през всяко годишно време. Ако търсите универсално спално бельо за цялата година, то това е правилният избор.

Освен добър температурен обмен, материята предлага още приятна мекота и така търсения комфорт, който кожата ви ще заобича още при първата ѝ среща със спалното бельо. С комплекта може да се насладите на необезпокояван сън, благодарение на оптималното удобство, постигнато чрез фино изтъкаване на естествената памучна решетка.

Платът е здрав и устойчив, не се свива при пране, а при правилна грижа ще се запази в първоначалния си вид за дълго време.

Всичко това не е достатъчно? От PoPijami.bg ви предлагаме неустоимо изгодна цена на комплекта Спално бельо Божур от фин памук

  • Българско производство;
  • Бранд: Кетертекс;
  • Изработка: 100% памук.

Комплектът съдържа 3 компонента: 1) калъфки за възглавници; 2) плик за завивки; и 3) долен чаршаф. Предлага се в 3 класически размера.

В какви размери се предлага Спално бельо Божур от памук

Голям комплект спално бельо Божур:

  • Чаршаф – Ш:200, Д:215;
  • Плик – Ш:200, Д:220.

Малък комплект спално бельо Божур:

  • Чаршаф – Ш:150, Д:215;
  • Плик – Ш:150, Д:220.

Среден комплект спално бельо Божур:

  • Чаршаф – Ш:180, Д:215;
  • Плик – Ш:180, Д:220.

Калъфки за възглавници – 50/70.

Как да се грижите за своето спално бельо

За да запазите качествата на любимото си спално бельо е важно да следвате няколко прости правила.

Винаги спазвайте указанията, дадени на етикета относно изпирането и сушенето на платовете. Имайте предвид, че те са в максимално допустими стойности. Когато е допустимо сушене в сушилня е по-добре да извадите бельото леко влажно и да го оставите да изсъхне на въздух. Старайте се да не излагате платовете на пряка слънчева светлина.

Перете със сходни цветове и оставяйте малко празно пространство в барабана на пералнята. Това ще допринесе за запазване мекотата на материите. Не прекалявайте с омекотителя, защото той може да се натрупа в материята и да я направи по-груба.

PoPijami.bg – винаги до вас, когато имате нужда от комфортно и качествено спално бельо.

Този продукт няма отзиви.

Напишете мнение
Бележка: HTML не е преведен!