Спално бельо Leafs от фин памук

Производител: Кетертекс

Код на продукта: ppjkom06

Наличност: В наличност

4.6 5
38.90 лв.
Възможни варианти

Състав: 100% памук.
Спален комплект в 3 части: 1 бр долен чаршаф, 1 бр плик за завивки и 1 бр или 2 бр калъфки за възглавници.
Производител „Кетертекс“.

Какви са предимствата на Спално бельо Leafs от фин памук

Комплектът е универсално решение за цялата година, благодарение на изработката му от памук. Естественият памук е изтъкан в дишаща материя, която спомага за оптимално разпределяне на топлината. Това свойство на материала допринася за предотвратяване на запарването през летните жеги и за запазване на уюта през зимните нощи.

Спално бельо Leafs от фин памук издържа на многократна употреба и перални цикли. Здравата композиция на всеки елемент от памучния спален комплект е гаранция за дълготрайността на платовете при подходяща грижа за тях. Материята е плътна, глади се сравнително лесно и съхне бързо. Допирът е мек и създава необходимото удобство и деликатност към кожата.

Всички тези перфектни характеристики на Спално бельо Leafs от фин памук от PoPijami.bg „обличаме“ в примамливо съотношение между цена и качество, което гарантира изгодността на продукта.

Свежият десен е допълнителен плюс, а избраният цвят е унисекс решение, което може да се впише перфектно във всички спални помещения у дома.

Размери на различните комплекти спално бельо Leafs от фин памук

За да можете да облечете всяко легло и всяка спалня у дома в еднакво спално бельо за постигане на една обща линия във всички спални помещения, предлагаме комплекта в три размера: малък (за единично легло), голям (за спалня) и среден (за приста).

Размери на малкия комплект спално бельо Leafs:

  • Обикновен чаршаф (долен) – 150 х 215 см;
  • Плик за завивки и одеяла – 150 х 220 см.

Размери на големия комплект спално бельо Leafs:

  • Обикновен чаршаф (долен) – 200 х 215 см;
  • Плик за завивки и одеяла – 200 х 220 см.

Размери на средния комплект спално бельо Leafs:

  • Обикновен чаршаф (долен) – 180 х 215 см;
  • Плик за завивки и одеяла – 180 х 220 см.

Калъфки за възглавници – 50 х 70 см.

Защо да се доверите на спалните предложения на ПоПижами

Ентусиазираният ни екип се специализира в проучването нуждите на нашите клиенти и съответно предоставяне на продукти за дома, които отговарят перфектно на установените нужди.

В онлайн магазина ни PoPijami.bg предлагаме не само спално бельо като чаршафи, пликове, калъфки, но и други артикули като олекотени завивки, одеяла, покривала, кувертюри, халати, кърпи, нощници и пижами. Стремим се да селектираме продукти в различни ценови категории, така че всеки да има възможността да намери това, което търси.

Винаги наблягаме на качеството, защото знаем, че нищо не може да се сравни с мекотата и удобството на хубавите пижами, кърпи и спални платове.

Лорета – 2022-06-07
Много стилен лилав комплект и материята много ми хареса, благодаря ви!
Напишете мнение
Бележка: HTML не е преведен!