Спално бельо "Летен бриз" от фин памук

Производител: Кетертекс

Код на продукта: ppjkom09

Наличност: В наличност

3.3 7
38.90 лв.

Спално бельо „Летен бриз“ – деликатно докосване и лятна свежест

Спално бельо „Летен бриз“ от фин памук е перфектното решение за всеки, който обича ведрите летни дни и веселите горещи нощи. С цветове придаващи лятна свежест и дишаща материя, осигуряваща на тялото нормално протичане на естествения топлообмен, комплектът лесно ще се превърне в любимата ви спална принадлежност през всяко годишно сезонно време.

През зимата спалното бельо „Летен бриз“ ще ви връща към приятните летни дни, докато допринася за постигане на оптимална температура по време на сън, а през лятото ще ви осигурява необходимата прохлада и проветрение.

Десенът на спалното бельо е изработен до фин детайл, така че да напомня за онова свежо усещане на морски бриз при залеза на жаркото лятно слънце на плажа. Той е подходящ както за дамска, така и за мъжка и семейна спалня, а също така е идеално решение за тийнейджъри, юноши и младежи.

Избирайки Спално бельо „Летен бриз“ от фин памук си осигурявате качествен и издръжлив продукт, който е лесен за поддържане и ще дари съня ви с необходимото спокойствие, удобство и деликатна мекота.

Не се колебайте да грабнете изгодната цена на спален комплект „Летен бриз“ от фин памук в онлайн магазина ни PoPijami.bg – качествата на продукта си заслужават всеки лев от похарчената сума.

  • Комплект в три части;
  • Съдържание: 100% памук;
  • Налични 3 размера;
  • Здрава материя;
  • Мекота и комфорт;
  • Произведено от: „Кетертекс“.

Комплектът се състои от 1 бр. обикновен долен чаршаф, 1 бр. калъф за завивки и 1бр/2бр калъфки за възглавници. Всеки елемент от комплекта е изработен от 100% памук.

Размери на спалните комплекти „Летен бриз“

Комплект за спалня
- калъф 200 Х 215;
- чаршаф 200 Х 220.

Комплект за персон и половина
- калъф 180 Х 215;
- чаршаф 200 Х 220.

Комплект за стандартно легло
- калъф 150 Х 215;
- чаршаф 150 Х 220.

Калъфките за възглавници са в размери 50 Х 70 см.

В единичния комплект за стандартно легло е включен 1 бр. калъфка за възглавница, а в комплектите за приста (персон и половина) и за спалня – 2 бр калъфки за възглавници.

ПоПижами – спалното бельо, на което можете да разчитате

Добрият сън е един от елементите на живота, които не бива да пренебрегваме. А в PoPijami.bg знаем, че спалното бельо може или да допринесе за спокойния сън или да го затрудни.

Затова искаме да се погрижим за нашите клиенти като ги снабдяваме само с качествени артикули за спалня, с които да успеят да постигат всяка вечер онова качество на съня, от което всеки се нуждае.

Ема Костова – 2022-05-23
Сладък десен и добра изработка
Дарина И. – 2022-03-24
Доста свеж комплект и на живо е същия!
Напишете мнение
Бележка: HTML не е преведен!