Спално бельо от фин памук „Лилия 2"

Производител: Кетертекс

Код на продукта: ppjkom12

Наличност: В наличност

3.5 24
38.90 лв.
Възможни варианти

Качество, комфорт, естетика – това са трите основни преимущества на този спален комплект, към които от PoPijami.bg прибавяме и изключително изгодна цена.

Комплектът се състои от 3 части: 1) памучен чаршаф за постилане; 2) памучен плик за юрган, олекотена завивка или одеяло; 3) памучни калъфки за възглавници.

Предлагаме го в три разновидности, според конкретните размери – за единично легло, за приста и за спалня.

Изберете подходящия размер спален комплект от фин памук „Лилия 2“

Размери за единично легло: 150/215 плик за завивка; 150/220 долен чаршаф; 50/70 калъфка за възглавница.

Размери за приста: 180/215 плик за завивка; 180/220 долен чаршаф; 50/70 калъфка за възглавница (2бр.)

Размери за спалня: 200/215 плик за завивка; 200/220 долен чаршаф; 50/70 калъфка за възглавница (2бр.)

Съветваме ви преди поръчка да измерите собственоръчно големината на леглото, за което закупувате спално бельо. Този продукт се предлага в стандартни размери, затова е възможно спецификациите да варират.

Спално бельо „Лилия 2“ - нежен допир, модерен дизайн, здравина

Благодарение на фината материя, изработена от нежен естествен памук, Спално бельо фин памук „Лилия 2“ предлага необходимите мекота и деликатно усещане при допир до кожата. Затова комплектът е подходящ дори и за хора с лесно дразнима кожа.

Платът е здрав и издръжлив и ще издържи на продължителна употреба и множество цикли на пералнята. За да се запазят за максимално дълго време качествата на спалното бельо, както и неговите цветове, съветваме да оставяте чаршафа, калъфките и плика да съхнат на открито, но не и на пряка слънчева светлина.

Комплектът е със съвременен дизайн, който придава свежест на стаята и разведрява обстановката. Той е идеално допълнение за стаи с преобладаващо светли тонове. Нежният флорален десен с глухарчета за фон осигурява усещане за пролет и носи позитивизъм. Може да бъде перфектно спално бельо за момичешка стая или за семейната спалня.

Тъй като всяка от трите части Спално бельо фин памук „Лилия 2“ е със 100% памучен състав, комплектът може да бъде използван през всеки един от четирите сезона. Причината за това е добрата проветривост на памучната материя, която осигурява на тялото възможност да диша и допринася за по-добър топлообмен по време на спане.

Изберете спалното бельо на ПоПижами и няма да сгрешите

В PoPijami.bg предлагаме само качествени чаршафи, пликове, завивки, калъфки, кърпи, халати, пижами и нощници, тъй като сме убедени, че точно това заслужават нашите клиенти – истинско качество и изгодни цени. Може да разчитате на нас за оборудването на дома ви с домашен текстил с превъзходни качества, както българско, така и чуждестранно производство.

Ирен – 2022-04-21
Децата много го харесаха, благодаря на продавачите за улесненията!
Сузана – 2022-04-17
Подходящ и за малки и за големи! Хареса ни
Напишете мнение
Бележка: HTML не е преведен!