Спално бельо от памук "Вая"

Производител: Кетертекс

Код на продукта: ppjkom14

Наличност: В наличност

5.0 2
38.90 лв.
Възможни варианти

Спалният памучен комплект „Вая“ е произведен от „Кетертекс“. Той предлага всички характеристики на перфектното спално бельо, а към тях от PoPijami.bg прибавяме и супер изгодна цена.

Запознайте се отблизо с памучния спален комплект “Вая”

Комплект Спално бельо от памук “Вая” се състои от 3 основни части – долен чаршаф, плик за завивка и калъфка за възглавница. В големите комплекти са включени 2 броя възглавници, а в най-малкия – 1.

За направата на всеки комплект са използвани единствено естествени 100% памучни суровини.

Памукът е усукан във фини нишки, които се редуват последователно и образуват решетъчна конструкция на материята. Това допринася за подобряване здравината и издръжливостта на плата, което е от особено значение що се отнася до спалното бельо у дома, тъй като то трябва да устои на голям брой машинни изпирания.

Какви са размерите на Спално бельо от памук “Вая”

При нас може да намерите спалния комплект в три разновидности, от гледна точка на размера:

  • Комплект за спалня;
  • Комплект за единично легло;
  • Комплект за приста (или персон и половина).

Размери на големия спален комплект: чаршаф – 200/220; плик – 200/215; калъфки – 50/70.

Среден комплект за приста: чаршаф – 180/220; плик – 180/215; калъфки – 50/70.

Малък комплект за легло: чаршаф – 150/220; плик – 150/215; калъфка – 50/70.

Какви са предимствата на Спално бельо от памук “Вая”

Основните предимства на продукта са неговата здравина, мекота, издръжливост и предлаган комфорт. Всичко това се дължи на 100% памучния му състав и метода на изработка.

Спално бельо от памук “Вая” е в нежен розов цвят с десен на преплитащи стеблата си цветя в бяло и бордо, който може да придаде естетическа завършеност на вашата спалня. Розовият цвят е изключително позитивен, действа успокояващо и се асоциира с надежда, оптимизъм, нежност и невинност. Ако желаете да повдигнете настроението в стаята, то този комплект е чудесен избор!

С него ще разведрите обстановката и ще създадете мекото усещане за уют и топлина в спалнята.

Възползвайте се от специалните оферти на ПоПижами

Стремим се в нашия онлайн магазин да осигуряваме на верните си клиенти регулярни промоции и отстъпки. Ако желаете да сте винаги осведомени относно настоящи промоционални кампании може да последвате нашите страници в социалните мрежи.

Използвайте формата за регистрация в PoPijami.bg и станете част от нашето лоялно семейство. След регистрацията ще може да пазарувате по-бързо и удобно. В профила си ще имате възможност да проследявате своите поръчки и тяхната история. Освен това регистрираните потребители могат да се ползват и от допълнителни бонуси, в зависимост от наличието на текуща кампания.

Катерина П. – 2022-09-15
Служителите са изключително мили, напътстваха ме за най-хубавия комплект!
Иванка Я. – 2022-02-05
Цветовете са приятни и цената е прилична
Напишете мнение
Бележка: HTML не е преведен!