Показани 0 от 0 | 0 (0 Страници)
2 части

Добре дошли в новата подкатегория на раздела Спално бельо. В нея ви представяме спални комплекти от 2 части, с които да обзаведете вашето легло и да създадете приятна атмосфера за почивка.

Щом сте тук сме сигурни, че сте от хората, които обръщат специално внимание на спалното бельо и винаги го избирате с внимание. Може да сте убедени, че сте на правилното място, защото ние от PoPijami.bg сме дългогодишни лидери на българския пазар за спално бельо.

Това не са просто суперлативи, а самата истина. Доказателство за това е богатият ни асортимент, качественото обслужване и личното отношение към всеки клиент.

Време е да ви запознаем със спалните комплекти от 2 части, които може да си поръчате бързо и лесно от нашия онлайн магазин.

Комплекти от 2 части – лесен начин да организирате вашето място за сън

Ще започнем като ви разкрием от какво се състоят комплектите от 2 части. При тях също се наблюдава разнообразие на елементите. Някои комплекти съдържат долен чаршаф и калъфка, а друг плик за завивка и калъфка.

Това ви позволява да направите своя избор според нуждите, които имате. Ако търсите само плик за завивка и калъфка, този комплект много лесно може да бъде съчетан с бял долен чаршаф.

Спалното бельо от две части е предназначено за единично легло, но може да се използва и за двойно, ако партньорите не споделят едни и същи завивки. По този начин всеки има свободата да избере собственото си спално бельо според индивидуалните си предпочитания.

Има модели от 2 части, които са подходящи за двойно легло. Те съдържат плик или чаршаф и задължително две калъфки. Размерите на плика и чаршафа варират в зависимост дали комплекта се предлага за единично или двойно легло. Калъфките за възглавници винаги са в универсален размер от 50/70.

Ако избирате плик за завивка е важно той да е поне с 5 см по-голям от размера на завивката. Ако избирате чаршаф е препоръчително той да е с до 20 см по-широк от леглото, за което ще го използвате.

Защо да изберете комплект от 2 части от PoPijami.bg

Ако сте не сте почитатели на интериорния дизайн от списанията, комплектите от 2 части са един страхотен начин да добавите индивидуалност в обзавеждането на вашата спалня. В зависимост от дизайна на комплекта, който сте избрали вие може да добавите чаршаф или завивка по ваш вкус и да създадете един интересен облик на спалнята си.

Ние от PoPijami.bg подкрепяме универсалния избор на всеки наш клиент и вярваме, че портфолиото ни е достатъчно богато, за да можете да изберете най-подходящите спални комплекти.

Качеството на спалното бельо, което предлагаме е друга причина, поради която ви съветваме да направите поръчка от нас. Ние винаги внимателно подбираме моделите, които включваме в асортимента си.

При нас ще намерите спални комплекти изработени от първо качествени материали като 100% памук, ранфорс и памучен сатен. За нас комфорта и удобството на нашите клиенти са на първо място, а точно спалното бельо от тези материи осигурява точно това.

Разгледайте комплектите от 2 части в нашия онлайн магазин и изберете от много дизайни и цветови гами, които предлагаме. Напомняме ви, че може да се възползвате от опцията за безплатна доставка над определена сума.

4.50 3

Няма продукти в тази категория.