Показани 0 от 0 | 0 (0 Страници)

Усетете позната мекота и фина повърхност на микрофибърните кърпи и текстили, които можете да намерите тук на PoPijami.bg. Поради своята специфичност и уникалност, тези текстили се използват не само за създаването на кърпи за почистване на очила и мебели, но дори и за направата на цели спални комплекти, хавлии и халати.

Какво представлява микрофибърът като текстил

Това е уникален, синтетичен текстил, които е създаден на основата на найлон или базови полиамиди. Огромното му предимство, е че при неговото създаване не се използват пестициди или вода, както е при памучните продукти, а употребата на химични съединения за създаването на микрофибърни нишки се прави с неутрални химични вещества с кратък полуразпад.

За да се получи текстил от полиамидите, е нужно налягане, топлина и определени основни химични катализатори. В зависимост от предвидената полза на този текстил, се въвеждат и други вещества, които спомагат за разделянето на тъканите и тяхното мигновено преплитане.

Заради невероятната фините нишки, микрофибърът се слави със своята невероятна лекота и попивателност. За да се класифицира един полиамид за микрофибър, той трябва да бъде с минимална плътност и финост от 1 dtex.

Ако това е изпълнено, дори 10 000 м от текстила не би трябвало да тежат повече от 1 килограм. Именно заради това, тук ви предлагаме наистина богато разнообразие от продукти от този вид текстил, тъй като той може да бъде изключително адаптивен и да се използва дори за пердета.

Защо да изберете микрофибър за дома си

Много от нашите клиенти избират продукти създадени от мокрофибър именно заради адаптивността му към нуждите на неговите потребители. Лекотата му, силната попивателност и естествените му антибактериални свойства го правят невероятно добър избор за поддръжката на един чист дом.

Всяка кърпа, която е направена от микрофибър, има естествени свойства, които не само обират бактерии и различните патогени, но и не позволяват за по-нататъшното им развъждане, на практика убивайки ги на 100% още при контакт.

Друго голямо предимство на продукта, е че той може да бъде оразмеряван спрямо вашите нужди, така че дори да разполагате с голяма по размер кърпа, можете спокойно да я разделите на различни сегменти без опасност от разплитане.

Какво прави PoPijami.bg правилното място за вашето пазаруване

Това, което ни прави толкова търсена онлайн дестинация е интересната и изключително полезна селекция от продукти за дома и офиса. Потребите от цяла България пазаруват от нас, защото имат доверие на нашата преценка и знаят, че щом един продукт е наличен на сайта, то това значи, че е добър и може да служи за много неща – уверете се сами още днес.

4.50 238

Няма продукти в тази категория.