Сортирай по:
Покажи:
139.90 лв.
"Охра" двуцветен спален комплект от памучен сатен е изключително стилен, изчистен и красив. Плика на..
139.90 лв.
"Розе" двуцветен спален комплект от памучен сатен е изключително стилен, изчистен и красив. Плика на..
139.90 лв.
"Люляк" двуцветен спален комплект от памучен сатен е изключително стилен, изчистен и красив. Плика н..
139.90 лв.
"Пепел" двуцветен спален комплект от памучен сатен е изключително стилен и красив. Плика на комплект..
139.90 лв.
"Beji" двуцветен спален комплект от памучен сатен е изключително стилен и елегантен. Плика на компле..
139.90 лв.
"Сиво" двуцветен спален комплект от памучен сатен е изключително стилен и елегантен. Плика на компле..
59.00 лв.
"Roca" спален комплект от памучен сатен е изключително стилен и изчистен комплект. Материя..
59.00 лв.
"King" спален комплект от памучен сатен е изключително стилен и изчистен комплект. Материя..
59.00 лв.
"Royal" спален комплект от памучен сатен е изключително стилен и изчистен комплект. Матери..
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)
5 части

На вашето внимание представяме ексклузивна селекция от спално бельо в 5 части. Комплектите, които ще намерите в подкатегорията на раздела Спално бельо представляват висококачествени модели, които се предлагат в различни дизайни и цветови гами.

Общото между тях е, че всеки комплект съдържа 5 части. Това са най-богатите видове спално бельо, в които ще намерите всичко нужно, за да създадете уют и комфорт във вашата спалня.

Спалното бельо е най-ключовата част от интериора на спалнята. Функциите му не се ограничават само в лицето на интериорен елемент, но и като важна част от създаването на благоприятна атмосфера за почивка.

От какво се състоят комплектите спално бельо

На пазара има голямо разнообразие от спални комплекти според дизайна, материала на изработка и елементите. В тази подкатегория ще ви представим модели спално бельо от 5 части, но преди това искаме да ви запознаем и с другите видове.

Според броя на елементите, комплектите се делят на:

  • Комплекти от 2 части;
  • Спално бельо с 3 части;
  • Спални комплекти от 4 елемента;
  • Комплекти 4 + 2 части;
  • Спално бельо от 5 части.

Комплектите, които сме ви представили имат най-много части. Те са предпочитани от хора, които искат да обзаведат спалнята си със стилно спално бельо в един дизайн. Тези спални комплекти включват следните елементи:

  • Долен чаршаф за двойно легло;
  • 2 отделни плика за завивки;
  • 2 или 4 калъфки за възглавници в стандартен размер.

Спалното бельо, което се състои от 5 части е подходящо за големи спални. В такива ситуации е по-добре партньорите да спят с отделни завивки, за да си осигурят повече комфорт.

Как да изберете най-комфортният спален комплект

Покупката на спално бельо не е нещо, за което отделяте време и средства всеки месец. Затова е важно внимателно да разгледате и сравните предлаганите модели, за да изберете най-подходящият за вашите нужди.

Има няколко основни фактора, които ще ви помогнат да прецените кои са най-качествените модели:

  • Брой на нишките

Колкото по-голям е броят на нишките, толкова по-голяма е плътността на материята. По-плътните материали осигуряват по-добър комфорт и увеличават усещането за мекота. Ако искате да вложите парите си в комплект спално бельо, което ще ползвате с години, заложете на това с по-голям брой нишки.

  • Материал на изработка

Съветваме ви винаги да избирате естествени материали, които имат антибактериални и дишащи свойства. Повечето модели спални бельо, които ще намерите при нас са изработени от памук, ранфорс или памучен сатен.

Разнообразие от модели спални комплекти от 5 части в PoPijami.bg

Ние знаем, че за нашите клиенти е важно да имат богат избор. Затова периодично попълваме портфолиото си с нови модели спални комплекти в различни десени и цветови гами.

Комплектите от 5 части , които предлагаме са представени от стилни дизайни, които елегантно ще допълнят интериорния дизайн на вашата спалня. Може да избирате от много модели с различни шарки с форми или флорални мотиви. За любителите на по-семплите и изчистени десени сме подготвили богата селекция от едноцветни комплекти от 5 части.

Отделете си нужното време за да се запознаете с колкото се може повече модели от нашия асортимент. Всеки комплект включва подробно описание, от което може да разберете повече за начина и материала на изработка.

4.17 3