„Сузана“ спално бельо от сатениран памук

Производител: Роксима Дрийм

Код на продукта: ppjrx04

Наличност: В наличност

5 1
145.00 лв.

Идеалният спален комплект не съществува? След като видите този със сигурност ще се убедите в обратното. Той е изискан и много елегантен.

Качествата му са много и вие ще се убедите в това. За една по-стилна спалня можете да му се доверите напълно. Той ще направи леглото ви да изглежда приказно.

При допира на кожата ви с него и тя ще бъде благодарна, че сте го избрали.

„Сузана“ спално бельо от сатениран памук-ЗА ОЩЕ ПО-ИЗЯЩНИ ДНИ И НОЩИ

„Сузана“ спален комплект от памучен сатен е толкова стилен, че няма как да остане незабелязан. Всяка спалня ще изглежда още по-елегантно с този семпъл комплект.

 Насладете се на елегантността, която той ще придаде на цялата атмосфера в стаята ви. Спете в изящно спално бельо, за едни още по-невероятни сънища.

Всеки обича да му бъде красиво у дома. С този комплект е гарантирано, че ще ви бъде и удобно. Нежната материя гали кожата и я отпуска за още по-пълноценни сънища.

 Страхотния външен вид и качеството вървят ръка за ръка. Точно това доказва и „Сузана“ спален комплект от памучен сатен.

Дизайнът е изключителен. Семпъл, изчистен и класически, той ще пасне на всяка стая. Цветовете са в тъмните тонове, но това само прави спалното бельо още по-изискано. Още от първия ви допир до този спален комплект ще се влюбите в него.

Няма да искате да ставате от леглото. Уютът и комфортът ще ви завладеят, благодарение на сатенирания памук. Той е от материал от най-висок клас и е с отлични качествени характеристики.

Не запарва, не предизвиква кожни дразнения и алергии и невероятно издръжлив. Във времето цветовете му не избледняват, материята не се изхабява, а лъскавината е като в началото.

„Сузана“ спално бельо от сатениран памук се предлага само в един размер.

  1. МАКСИ КОМПЛЕКТ
  • 200/220 плик за завивка
  • 220/240 долен чаршаф
  • 50/70 калъфка за възглавница (2бр.)

 Производител: ROXYMADREAM

PoPijami.bg-У ДОМА ВИНАГИ Е ПО-КОМФОРТНО С НАС

Знаем, че за всеки е важно да му бъде удобно и красиво у дома. Затова ние ви предлагаме море от разнообразни артикули.

Насладете се на пижами, хавлии, халати, спални комплекти и много други на най-добра цена. Имаме по нещо за вкуса на всеки наш клиент.

Доверете се на българското!

Този продукт няма отзиви.

Напишете мнение
Бележка: HTML не е преведен!