Сортирай по:
Покажи:
-14%
Одеяло 100% Полиестер Тигър

Одеяло 100% Полиестер Тигър

28.99 лв.

24.99 лв.

Меко, пухкаво, топло и нежно е одеяло "Тигър" . Студено е , искате някой да Ви стопли –оде..
-14%
Одеяло 150/200 Леопардова кожа Полиестер

Одеяло 150/200 Леопардова кожа Полиестер

28.99 лв.

24.99 лв.

Меко, пухкаво, топло и нежно е одеяло "Леопардова кожа" . Студено е , искате някой да Ви стопли –оде..
-14%
Одеяло 150/200 Тигри от Полиестер

Одеяло 150/200 Тигри от Полиестер

28.99 лв.

24.99 лв.

Одеяло "Тигри" е много пихкаво , меко и топло. Десенът е с изображение на два красиви тигъра в бежав..
-14%
Одеяло Полиестер 150/200 Камъче

Одеяло Полиестер 150/200 Камъче

28.99 лв.

24.99 лв.

Одеяло "Камъче" е много пихкаво , меко и топло. Десенът е с изображение на два красиви тигъра в..
-14%
Одеяло Цвете 150/200 Полиестер

Одеяло Цвете 150/200 Полиестер

28.99 лв.

24.99 лв.

Меко, пухкаво, топло и нежно е одеяло "Цвете" . Студено е , искате някой да Ви стопли –одеялото е на..
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)

В интернет както всичко останало, се предлагат и множество продукти, чиято задача е да ни помагат в ежедневието или поне да ни правят малко по-организирани. Нашата работа е свързана с намирането и предлагането на точно такива продукти, само че в направление сън.

Сънят се е превърнал в една от най-важните страни на живота на съвременния човек. Истината е, че заради забързаното ежедневие вече никой няма време да спи нормално и заради това хората предпочитат да инвестират достатъчно средства, за да може времето, прекарано в покоите им да бъде пълноценно и смислено.

Т.е., всеки се стреми да си набавя нужните часове сън, което със сигурност ще се отрази положително и на всички останали аспекти от живота на човек. Да обръщаш внимание на съня си и да се стремиш той да е достатъчен, обаче не означава само и единствено да си лягаме рано.

Наред с това, ние трябва да намерим място, на което да можем да открием всички потребни аксесоари, за да направим леглото си истински заразяващо със спокойствие. Комфортът и мекотата карат тялото да се настрои по-лесно за почивка и вашият избор не само за пижами, халати и спално бельо е важен, но е добре да разгледате и нашите одеяла.

Защо да изберете точно нашата колекция от одеяла

Колекцията, която сме побрали в нашия онлайн магазин със сигурност ще ви заинтригува, защото тя е съставена основно от доказали се с времето артикули. Ползването на правилните материи ще ви гарантира лесно заспиване, непробуден и продължителен сън, а резултатът от всичко ще усетите, когато станете на сутринта – бодра крачка през целия последващ ден.

Нашите одеяла ще са ви нужни, за да накарате тялото да запазва температурата си по-лесно (да не ви е студено през по-студените нощни часове). Освен това, този тип артикули са достатъчно олекотени, за да не ви създават дискомфорт по време на сън.

Тези, както и още няколко предимства, в които ще се убедите само чрез пробване на нашите продукти, правят одеялата ни едни от най-предпочитаните в нашия онлайн магазин.

PoPijami.bg – доверието в нас е успех за вас

Клиентите, които търсят текстил за своето легло, спалня или баня, са хора, които държат на усещането за комфорт и мекота. Винаги се стремим да застъпваме тази тема достатъчно сериозно и в разговорите си с клиенти, и при ревютата на нашите продукти, но все не ни стигат думи, с които да обясним как първото докосване ще ви накара да се чувствате омагьосани.

Всичко, което правим ние, е посветено именно на тези няколко неща, важни за спокойствието на нашите клиенти!

4.52 244