Сортирай по:
Покажи:
10.20 лв.
Изчистена бяла кърпа за баня и тяло  с размер 70/140 от 450гр.кв.м. Подходяща за СПА и Хотел.&n..
Купи
6.50 лв.
Хавлиена кърпа за СПА и Хотел с размер 50/90 и плътност 450гр. кв. м. . Качествената памучна ма..
Купи
2.50 лв.
Хавлиена кърпа за СПА и Хотел с размер 30/50 и плътност 400гр. кв. м. .Този вид хавлиена кърпа е изч..
Купи
30.00 лв.
Хавлиеният халат за баня от 100% памук на производителя КЕТЕРТЕКС е със стилен дизайн. Мат..
Купи
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)

Без значение дали сте на спа или сте любител на нежните хавлиени халати, тук ще намерите ефирния допир и успокояващата мекота на специално създадените продукти за спа и хотели. Тъй като есенцията на един спа хотел е да предразполага към спокойствие, от PoPijami.bg създадохме тази специална селекция от хавлии и халати за с нежен допир.

Как да подберете правилните халати за спа и хотели

Поради разнообразието от продукти, за много хора е трудно да направят избор между наличните предложения – точно това е и целта на този текст, да ви помогне да вземете информирано решение, което най-добре пасва на вашите нужди.

В контекста на хотелиерството и спа центровете, има няколко основни вида кърпи и хавлии, които са напълно задължителни. Хавлиите за ръце и лице са неотменна част от всяка баня, за това те са едни от есенциалните и задължителни елементи, които продаваме.

Когато става дума за уелнес и спа центрове, в духа на тяхната роля за обществото, е важно наличните кърпи и хавлии да бъдат също толкова нежни, за да не изкарват човек от създадения от процедурите комфорт. Събраните в тази категория продукти са направени от 100% чист, неизбелен памук, който е нежно преплетен в нишки с плътност от 450 гр.кв.м.

Това означава, че тези продукти съчетават попивателността на памука, и нежността на по-редките плетки от нишки, които са по-податливи на подпухване и лекота.

Как да поддържате пухкави вашите халати и кърпи за СПА

Всеки бизнес има интерес в това неговите инвестиции да бъдат не само рентабилни, но и да допринасят за развитието на тяхната дейност. За щастие, това, което намирате като продукти и спално бельо тук, е създадено да бъде трайно и да запазва своите свойства дълго след първоначалното изпиране.

Както всеки памучен продукт, така и тези ще се свият с 2% при първото изпиране, но след това ще останат същите размери, без значение на каква температура ги излагате. Правилната поддръжка на продукти, които се славят със тяхната пухкавост и нежност, се корени в топлината, която се използва за тяхното съхнене.

Има значение, също така, с какво ги перете – избягвайте употребата на силно алкидни вещества като белина. Белината е силно реактивна с химичните вещества, които се използват за създаването на прежда от памука, а белината може да намали силата на самите нишки.

Желателно е след изпиране, да се избягва въздушното или просторно сушене, а вместо това ви препоръчваме да разчитате на сушилнята, с която вашата пералня разполага.

Каква гаранция ви дава PoPijami.bg

Това, което нашите екипи могат да ви гарантират, е че без значение кои от продуктите за спа и хотели изберете, ще попаднете на високо качество и невероятна нежност за кожата. Смятаме, че всеки спа център с процедури за отпускане на кожата, трябва да разполага с подобни продукти, тъй като те съответстват на духа на самата обстановка.

4.51 356