1. Доставката в POPIJAMI.BG се извършва от 24 часа до 12 работни дни в зависимост от наличностите в нашия склад . POPIJAMI.BG си запазва правото да удължи срока на доставкапри следните причини :,промоции, ревизия , временна липса на наличност , натрупване на голям брой поръчки, изработка на индивидуална поръчка и други причини, които налагат удължаване на срока за доставката . POPIJAMI.BG работи с куриерска фирма СПИДИ до техен офис или точен адрес.
  2. Доставката в POPIJAMI.BG е безплатна при поръчки над 110.00лв.. При по-малка стойност на Вашата поръчка доставката е фиксирана - 5.99лв. до офис и 7.59лв. до врата.
  3. Опция преглед - изисква се от куриера при получаване на пратката . Клиентът е задължен да си поиска преглед на пратката ( ако желае да провери дали поръчаното съдържание отговаря на изпратеното от POPIJAMI.BG ) , за да може онлайн магазинът да позволи пратката да се отвори . Клиентът не е задължен да приеме пратката ако смята , че това , което е поръчал не отговаря на полученото.
  4. Плащането на поръчката (независимо от коя наша категория продукти - висококачествени дамски нощници и дамски пижамимъжки пижами и мъжко бельоспално бельоспално бельо ранфорс100% памук спално бельо, олекотени завивки, домашни халатихалати за баня, хавлиени кърпи и др.) се извършва чрез наложен платеж ( означава наложен платеж по Закона за пощенските услуги ) на куриера т.е клиентът заплаща поръчаното от POPIJAMI.BG на куриера , който му носи поръчката или в офисите на куриерската фирма . Възможно е и заплащане по банков път. Плащането се извършва само в български лева . Всички цени в сайта са с начислен ДДС .
  5. Доставките се извършват от Понеделник до Петък в работни дни като преди да бъдат изпратени пратките нашите оператори звънят на посочения от Вас телефон за уточение и потвърждениена вашата поръчка . Поръчки НЕ се изпращат ако не ни бъдат уточнени и потвърдени по телефон .
  6. При доставка получателят подписва товарителница, с което се удостоверява точното изпълнение на поръчката. При връщане на продукт, задължително той трябва да бъде придружен с касовия бон, който сте получили при доставката от куриерската фирма.
  7. В случай , че Потребителят не осигури достъп и условия за получаване на стоката на посочения адрес в определения срок или не се яви на посочения офис на куриерската фирма да получи в срок стоката , Доставчикът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.
  8. Наличност на продуктите. Наличноста на продуктите се предоставя от производителя , онлайн магазинът не носи отговорност при липса на вече поръчан продукт, възможно е да е описано, че го има и да бъде със статус наличен, но производителя на спално бельо да не може да го предостави. Изображенията , картинките или снимките на продуктите качени в сайтаимат информативен характер, те описват общите характеристики и вид на продукта като целят потребителят да добие представа за вида на продукта. Възможно е несъответствие на продукта с показаната снимка (най–чести в калъфките на спалните комплекти), за което онлайн магазинът не носи отговорност, тъй като не участва в производството на спалните комплекти . Възможно е неосъответствие в прошивката , шевовете на всички артикули (спално бельо , шалтета , покривала за легло и др.) , калъфките за възглавница от ранфорс и 100% памук.