1.       Доставката в POPIJAMI.BG се извършва от 24 часа  до 12  работни дни в зависимост от наличностите в нашия склад . POPIJAMI.BG си запазва правото да удължи срока на доставка при следните причини :,промоции, ревизия , временна липса на наличност , натрупване на голям брой поръчки, изработка на индивидуална поръчка и други причини, които налагат удължаване на срока за доставката . POPIJAMI.BG работи с куриерска фирма ЕКОНТ до техен офис или точен адрес .


2.       Доставката в POPIJAMI.BG е безплатна при поръчки над 100.00лв.. При по-малка стойност на Вашата поръчка доставката е фиксирана - 4.99лв. до офис и 5.99лв. до врата.


3.       Опция преглед - изисква се от куриера при получаване на пратката . Клиентът е задължен да си поиска преглед на пратката ( ако желае да провери дали поръчаното съдържание отговаря на изпратеното от POPIJAMI.BG ) , за да може онлайн магазинът да позволи пратката да се отвори . Клиентът не е задължен да приеме пратката ако смята , че това , което е поръчал не отговаря на полученото.


4.       Плащането на поръчката (независимо от коя наша категория продукти -  висококачествени дамски нощници и дамски пижамимъжки пижами и мъжко бельоспално бельоспално бельо ранфорс100% памук спално бельо, олекотени завивки, домашни халатихалати за баня, хавлиени кърпи и др.) се извършва чрез наложен платеж ( означава наложен платеж по Закона за пощенските услуги ) на куриера т.е клиентът заплаща поръчаното от POPIJAMI.BG на куриера , който му носи поръчката или в офисите на куриерската фирма . Възможно е и заплащане по банков път. Плащането се извършва само в български лева . Всички цени в сайта са с начислен ДДС .


5.       Разгледайте страницата „Подаръци“ на главното меню, за да разберете какъв подарък ще получите ако поръчате продукти на определена цена. Не забравяйте да добавите подаръка в кошницата , който Ви се полага за стойността на вашата поръчка ако забравите да добавите подаръка е възможно да не бъде прибавен, за което POPIJAMI.BG не носи отговорност .


6.       Доставките се извършват от Понеделник до Петък в работни дни като преди да бъдат изпратени пратките нашите оператори звънят на посочения от Вас телефон за уточение и потвърждение на вашата поръчка . Поръчки НЕ се изпращат ако не ни бъдат уточнени и потвърдени по телефон .


7.       При доставка получателят подписва товарителница, с което се удостоверява точното изпълнение на поръчката. При връщане на продукт, задължително той трябва да бъде придружен с касовия бон, който сте получили при доставката от куриерската фирма.


8.       В случай , че Потребителят не осигури достъп и условия за получаване на стоката на посочения адрес в определения срок или не се яви на посочения офис на куриерската фирма да получи в срок стоката , Доставчикът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.