0879 65 68 67   |     info@popijami.bg
  • Вход / Регистрация
  • Моят профил
media
17.11.2022

Как да перете памучни чаршафи

Закупили сте нови чаршафи със състав 100% памук, на чийто комфорт и красиви цветове искате да се радвате за максимално дълго време? Правилното им пране е един от ключовите елементи за удължаване на живота им и вземане на максималното от спалното бельо.

Прочети повече
media
07.11.2022

Дантелено спално бельо – съвременен прочит

Дантелата е синоним на нежност, невинност и ефирност. Когато говорим за спално бельо, тя е асоциация на лукс и изтънченост. В тази насока обаче с нея може много лесно да се прекали и от красив акцент в спалнята да се превърне в утежняващ елемент, излъчващ помпозност.

Прочети повече
media
01.11.2022

Как да изберем правилната кувертюра

Кувертюрите имат както декоративна, така и чисто практическа функционалност. Те са признак на внимание към всеки детайл в спалнята и допринасят за нейната завършеност и естетика. Освен това предпазват спалното бельо от прах и замърсявания, които могат да се натрупат през деня.

Прочети повече
media
19.09.2022

Как да изберем правилното шалте за спалня

Шалте, кувертюра, покривало – как да изберем най-подходящите за семейната или гостната спалня, или пък за стаята на детето? В настоящата блог статия ви даваме няколко насоки, които ще ви бъдат от полза за вземането на правилното решение и оборудването на спалните помещения с перфектния спален аксесоар.

Прочети повече
media
19.09.2022

Защо да ползваме покривало за легло

Покривало за легло – това е термин, обединяващ всички видове спални платове, които се разполагат като последен слой върху леглото. Върху него обичайно се слагат само възглавници и други по-малки покривала с декоративен ефект.

Прочети повече
media
10.08.2022

Съвети за пране на бельото от професионалист

Правилната грижа за спалното бельо стои в основата на запазването на платовете. Това означава, че ако перем чаршафите, пликовете, калъфките и завивките по правилния начин би следвало техните качества като здравина, мекота и наситен цвят да се запазят за максимално дълго време.

Прочети повече
media
10.08.2022

Как да си изберем чаршафи

Чаршафите са основен вид спално бельо, който е задължителен елемент от спалните принадлежности във всеки един дом.

Прочети повече
media
10.08.2022

7 начина да добавите нотка лукс към спалното си бельо

Свикнали сме да разглеждаме лукса като нещо, което не всеки може да си позволи. Със спалното бельо обаче нещата не стоят по този начин, особено ако избирате изгодните предложения на PoPijami.bg на цени, отговарящи напълно на предлаганото качество.

Прочети повече

Това е блогът на Popijami.bg, тук ще засягаме, обсъждаме и разглеждаме най-различни теми, които са свързани със съня, здравето и начини за подобряване на сънните ни навици. Освен това с вас ще споделяме професионални съвети за поддръжката и употребата на нашите продукти, за да увеличим комфорта във вашето домакинство.

Какво целим да постигнем с този Блог

Целта на този блог е да създадем каталог с информационни и полезни текстове, които да помогнат на всички наши читатели. Смятаме, че един информиран човек може да вземе трезви решения, които най-добре съответстват на неговите лични нужди.

И тъй като ние предлагаме дрехи за най-интимното време през денонощието, смятаме, че е важно да споделим нашия опит с вас. Ще засягаме здравни теми, теми свързани с важността на съня, как да подобрим своята вечер и дори дискусии за умствено и духовно здраве.

Крайната ни цел е да помогнем на всеки, който се интересува от здраве и благополучие, като черпим вдъхновения и информация както от професионалните си животи, така и от лични преживявания. Ако търсите полезни и богати на съдържание текстове свързани със здравето и подобряване на съня, то сте на правилното място.

Какви теми можете да очаквате тук

Здраве

Здравните теми ще бъдат разработени със съдействието на експерти в различните медицински сфери като неврология, диетология и педиатрия. Информацията, която ще намерите тук се базира както на личен опит така и на проучване.

Различните етапи на съня

Сънят и начинът, по който тялото си почива е все още мистерия за невролозите, но на много от нас ни се струва очевидно. Под егидата на тази тематика, тук ще намерите дискусии свързани със значението и важността на по-добрата почивка и как можете да я постигнете.

Подобряване на вечерните навици

Това, което правим непосредствено преди да си легнем може, до голяма, степен да се отрази на тялото и ума ни по време на сън. Ако изпитвате проблеми с безсънието или се въртите често, тук ще намерите интересна информация относно какво може да причинява неприятните нощни моменти и как можете да ги предотвратите.

Съвети за по-дълбок детски сън

Децата не само растат докато спят, но и развиват своята нервна система и затвърждават това, което са научили през деня. Детска когнитивност е невероятно интересна тема, която е индиректно свързана с нашата експертиза, и като родители можем да споделим полезни наблюдения относно това как можете да подобрите съня на вашето дете.

Преглед на продукти и съвети за поддръжка

Понякога обсъждаме и продукти за сън, както и техните ефекти над психиката, тялото и цялостното ни усещане през нощта.

Обща здравна тематика свързана със спалнята

Тук покриваме доста голяма част от интимния свят на човека както и цялостното поведение в спалнята, което може да включва диетиране, хранене и продукти, които могат да имат благоприятен ефект над вашите вечери.

Защо да ни следите редовно

Препоръчваме ви да ни следите, защото всеки месец пускаме нови блог публикации на горните теми. Също така можем да покрием тема, която ви интересува и искате да разберете повече – свържете с нас и ни изпратете имейл с това, което искате да прочетете и ако можем да споделим експертиза по темата, ще се радваме да ви помогнем.