0879 65 68 67   |     info@popijami.bg
  • Вход / Регистрация
  • Моят профил
media
23.03.2023

Предимства на органичния памук

Не всеки памук е еднакъв обаче и именно затова днес искаме да ви потопим в магията на една страхотна екосъобразна алтернатива в лицето на качественото спално бельо от органичен памук.

Прочети повече
media
13.03.2023

Лятна нощница – необходимост или нещо повече

Макар и особено практично решение, нощницата нерядко се предпочита не само заради удобството и прохладата. Но какъв друг мотив може да стои зад идеята? Предлагаме ви няколко варианта.

Прочети повече
media
10.03.2023

Дамски нощници с халат – практичност, удобство и увереност в едно

В тази публикация ще разгледаме подробно какви са предимствата на тези комплекти, за да може вие сами да прецените имате ли нужда от такъв или не. 

Прочети повече
media
01.03.2023

Кое е най-качественото българско спално бельо

Високото качество се продава само и не му е нужна особена реклама. Когато става въпрос за онлайн пазаруване обаче, тъй като трудно бихте могли да се докоснете до характеристиките на платовете през екрана, е потребно да се подковете с няколко хитрини в избора на българско спално бельо.

Прочети повече
media
28.02.2023

Покупка при цени на едро – какво трябва да знаем

Много хотели разчитат на външни фирми за доставката на спално бельо. Това е абсолютно разбираемо поради ежедневната нужда от смяна на много бройки използвани чаршафи, завивки и възглавници.

Прочети повече
media
25.02.2023

Лятно спално бельо – тенденции и материали

Летните горещи нощи могат да бъдат изпитание за качеството на съня ни. Колкото и да обичаме лятото дори през късните часове на денонощието температурите остават високи, което едва ли ще осигури най-приятните условия за сън.

Прочети повече
media
21.02.2023

Типове спално бельо - поръчай правилното

Ако обичате да се излежавате, то със сигурност обръщате специално внимание на спалното си бельо. Това е един от най-основните фактори за получаване на качествен сън. Ето защо е важно да познавате различните видове спално бельо.

Прочети повече
media
06.02.2023

Какво да знаем при избора на материал

Мечтаете ли как ще се върнете в прегръдката на любимото си спално бельо от момента, в който се събудите сутрин? Топлото легло е мястото, в което се чувстваме комфортно и уютно. За това сме склонни да избираме спалното бельо с изключително внимание.

Прочети повече
media
03.02.2023

Как да изберем зимно спално бельо

Настъпят ли първите студени дни сме готови да дадем всичко само и само да не напускаме топлото легло до края на зимата. Уви, това е почти невъзможно, защото колкото и да е студено навън, времето не спира да върви с пълни обороти.

Прочети повече
media
31.01.2023

Хубави спални принадлежности – разпознайте качеството през екрана

Един хубав спален комплект може да преобрази цялата спалня. Има значение дали ще използвате компромисни платове за своите спални принадлежности или ще се постараете при избора, така че да си осигурите визия, качество и удобство.

Прочети повече

Това е блогът на Popijami.bg, тук ще засягаме, обсъждаме и разглеждаме най-различни теми, които са свързани със съня, здравето и начини за подобряване на сънните ни навици. Освен това с вас ще споделяме професионални съвети за поддръжката и употребата на нашите продукти, за да увеличим комфорта във вашето домакинство.

Какво целим да постигнем с този Блог

Целта на този блог е да създадем каталог с информационни и полезни текстове, които да помогнат на всички наши читатели. Смятаме, че един информиран човек може да вземе трезви решения, които най-добре съответстват на неговите лични нужди.

И тъй като ние предлагаме дрехи за най-интимното време през денонощието, смятаме, че е важно да споделим нашия опит с вас. Ще засягаме здравни теми, теми свързани с важността на съня, как да подобрим своята вечер и дори дискусии за умствено и духовно здраве.

Крайната ни цел е да помогнем на всеки, който се интересува от здраве и благополучие, като черпим вдъхновения и информация както от професионалните си животи, така и от лични преживявания. Ако търсите полезни и богати на съдържание текстове свързани със здравето и подобряване на съня, то сте на правилното място.

Какви теми можете да очаквате тук

Здраве

Здравните теми ще бъдат разработени със съдействието на експерти в различните медицински сфери като неврология, диетология и педиатрия. Информацията, която ще намерите тук се базира както на личен опит така и на проучване.

Различните етапи на съня

Сънят и начинът, по който тялото си почива е все още мистерия за невролозите, но на много от нас ни се струва очевидно. Под егидата на тази тематика, тук ще намерите дискусии свързани със значението и важността на по-добрата почивка и как можете да я постигнете.

Подобряване на вечерните навици

Това, което правим непосредствено преди да си легнем може, до голяма, степен да се отрази на тялото и ума ни по време на сън. Ако изпитвате проблеми с безсънието или се въртите често, тук ще намерите интересна информация относно какво може да причинява неприятните нощни моменти и как можете да ги предотвратите.

Съвети за по-дълбок детски сън

Децата не само растат докато спят, но и развиват своята нервна система и затвърждават това, което са научили през деня. Детска когнитивност е невероятно интересна тема, която е индиректно свързана с нашата експертиза, и като родители можем да споделим полезни наблюдения относно това как можете да подобрите съня на вашето дете.

Преглед на продукти и съвети за поддръжка

Понякога обсъждаме и продукти за сън, както и техните ефекти над психиката, тялото и цялостното ни усещане през нощта.

Обща здравна тематика свързана със спалнята

Тук покриваме доста голяма част от интимния свят на човека както и цялостното поведение в спалнята, което може да включва диетиране, хранене и продукти, които могат да имат благоприятен ефект над вашите вечери.

Защо да ни следите редовно

Препоръчваме ви да ни следите, защото всеки месец пускаме нови блог публикации на горните теми. Също така можем да покрием тема, която ви интересува и искате да разберете повече – свържете с нас и ни изпратете имейл с това, което искате да прочетете и ако можем да споделим експертиза по темата, ще се радваме да ви помогнем.