0879 65 68 67   |     info@popijami.bg
  • Вход / Регистрация
  • Моят профил
media
26.06.2023

Поликотън – подходящ ли е за спалния текстил

Памукът и неговите разновидности са най-популярния избор, когато става въпрос за спално бельо. Причината е, че естествената памучна нишка има способността да прави платовете меки, приятни на допир, комфортни и съответно особено подходящи за спалния текстил.

Прочети повече
media
21.06.2023

Добра опция ли са спалните платове от полиестер

Полиестерът е много широко използван в текстилната индустрия материал, включително и за производството на спално бельо. Какво го отличава и какви са характеристиките на спалните платове, разчитащи на преимуществено съдържание на синтетичния материал? За кого е подходящ и има ли място във вашата спалня?

Прочети повече
media
16.06.2023

Полар – топла мекота и уют като от прегръдка

Поларът е материя, която е изключително лесно за разпознаване по топлото, плюшено и меко усещане и специфичния пухкав вид. Чудили ли сте обаче какво всъщност представлява платът, от какви материали е изработен, как се получава и каква е историята му? А всичко това наистина има значение.

Прочети повече
media
05.06.2023

Сатен дамаск - класа, стил и красота у дома

Продължаваме пътешествието ни в света на платовете, в което ви запознаваме с базови и не толкова основни типове тъкани, които е добре да разпознавате.

Прочети повече
media
23.05.2023

Перкал или как комфортът и луксът вървят ръка за ръка

Перкалът е една от най-приятните на допир материи, използвани в изработката на спално бельо, до които някога ще се докосне кожата ви. Той притежава уникални характеристики, които го правят особено популярен избор за придаване на специфично усещане на спалните платове, подобно на това в king size леглото на луксозния хотел.

Прочети повече
media
07.05.2023

За или против бамбук в спалните платове

Бамбукът не е най-традиционният избор, когато става въпрос за избор на чаршафи, пликове и калъфки. През последните десетилетия обаче започва да придобива все по-голяма популярност и затова е нормално все повече потребители да се чудят заслужава ли си да се инвестира в спално бельо от бамбук.

Прочети повече
media
03.05.2023

Бархет – какво представлява и подходящ ли е за спалнята

В търсенето на перфектните чаршафи, пликове, завивки и други спални платове, един от най-основните фактори си остава материята, от която са изработени. Затова в PoPijami.bg се стремим да обясним основните типове материи, които може да бъдат използвани за създаване на различни видове текстилни спални принадлежности.

Прочети повече
media
01.05.2023

Лен – древният плат с богато настояще и отлична перспектива

Ленът е един от най-древните платове, които са познати на човешката история и може да се похвали с богато и романтично наследство, предавано хилядолетия наред.

Прочети повече
media
23.03.2023

Предимства на органичния памук

Не всеки памук е еднакъв обаче и именно затова днес искаме да ви потопим в магията на една страхотна екосъобразна алтернатива в лицето на качественото спално бельо от органичен памук.

Прочети повече
media
13.03.2023

Лятна нощница – необходимост или нещо повече

Макар и особено практично решение, нощницата нерядко се предпочита не само заради удобството и прохладата. Но какъв друг мотив може да стои зад идеята? Предлагаме ви няколко варианта.

Прочети повече

Това е блогът на Popijami.bg, тук ще засягаме, обсъждаме и разглеждаме най-различни теми, които са свързани със съня, здравето и начини за подобряване на сънните ни навици. Освен това с вас ще споделяме професионални съвети за поддръжката и употребата на нашите продукти, за да увеличим комфорта във вашето домакинство.

Какво целим да постигнем с този Блог

Целта на този блог е да създадем каталог с информационни и полезни текстове, които да помогнат на всички наши читатели. Смятаме, че един информиран човек може да вземе трезви решения, които най-добре съответстват на неговите лични нужди.

И тъй като ние предлагаме дрехи за най-интимното време през денонощието, смятаме, че е важно да споделим нашия опит с вас. Ще засягаме здравни теми, теми свързани с важността на съня, как да подобрим своята вечер и дори дискусии за умствено и духовно здраве.

Крайната ни цел е да помогнем на всеки, който се интересува от здраве и благополучие, като черпим вдъхновения и информация както от професионалните си животи, така и от лични преживявания. Ако търсите полезни и богати на съдържание текстове свързани със здравето и подобряване на съня, то сте на правилното място.

Какви теми можете да очаквате тук

Здраве

Здравните теми ще бъдат разработени със съдействието на експерти в различните медицински сфери като неврология, диетология и педиатрия. Информацията, която ще намерите тук се базира както на личен опит така и на проучване.

Различните етапи на съня

Сънят и начинът, по който тялото си почива е все още мистерия за невролозите, но на много от нас ни се струва очевидно. Под егидата на тази тематика, тук ще намерите дискусии свързани със значението и важността на по-добрата почивка и как можете да я постигнете.

Подобряване на вечерните навици

Това, което правим непосредствено преди да си легнем може, до голяма, степен да се отрази на тялото и ума ни по време на сън. Ако изпитвате проблеми с безсънието или се въртите често, тук ще намерите интересна информация относно какво може да причинява неприятните нощни моменти и как можете да ги предотвратите.

Съвети за по-дълбок детски сън

Децата не само растат докато спят, но и развиват своята нервна система и затвърждават това, което са научили през деня. Детска когнитивност е невероятно интересна тема, която е индиректно свързана с нашата експертиза, и като родители можем да споделим полезни наблюдения относно това как можете да подобрите съня на вашето дете.

Преглед на продукти и съвети за поддръжка

Понякога обсъждаме и продукти за сън, както и техните ефекти над психиката, тялото и цялостното ни усещане през нощта.

Обща здравна тематика свързана със спалнята

Тук покриваме доста голяма част от интимния свят на човека както и цялостното поведение в спалнята, което може да включва диетиране, хранене и продукти, които могат да имат благоприятен ефект над вашите вечери.

Защо да ни следите редовно

Препоръчваме ви да ни следите, защото всеки месец пускаме нови блог публикации на горните теми. Също така можем да покрием тема, която ви интересува и искате да разберете повече – свържете с нас и ни изпратете имейл с това, което искате да прочетете и ако можем да споделим експертиза по темата, ще се радваме да ви помогнем.