0879 65 68 67   |     info@popijami.bg
  • Вход / Регистрация
  • Моят профил
media

Най-доброто за вашето пораснало дете

  • Sep 10, 2019

 

Много малко хора обръщат внимание на спалното си бельо, но точно там се крие ключът към добрия сън. Върху какво спи вашето дете? Изборът винаги е огромен, но в повечето случаи трябва да се доверите на професионалистите, а не на вашия усет, защото той може да ви подведе. Децата се нуждаят от повече сън в сравнение с възрастните. Това е така, защото те трябва да се развиват добре, но често сънят им е мисия невъзможна. Вечер, леглото се превръща в най-мразеното място, а денем е своеобразна детска площадка!

 

Точно, кратко и ясно!

Приключихте с обзавеждането на стаята, но все още нещо липсва? Дали това не е правилният спален комплект, който пропуснахте да закупите? Нека ви кажем няколко тайни, за които сме сигурни, че са ви известни, но никога не бихте се сетили за тях, особено докато поръчвате спалнобельо, одеяла, калъфки и всичко необходимо за обзавеждане на детското легло.

Спалното бельо в детската стая трябва да е устойчиво на замърсяване и най-вече с колкото се може по-дълъг живот. На първо място, детските завивки е нужно да осигуряват свободен достъп на въздуха, а не да "задушават" тялото. Одеялото и олекотените завивки са най-важният фактор за спокоен детски сън, а характеристиките, които те трябва да притежават не са малко! Първата и основополагаща при избора е материята - трябва да е дишаща. По този начин се  предотвратява нощното изпотяване и не се задържа влага. Съветът ни е да избягвате грубите и синтетични тъкани и да изберете модел, който е нежен и мек на допир. Предложенията ни варират от спални комплекти, които са изработени от 100% памук, сатениран памук и ранфорс.

Втората характеристика – тежестта. Може да ви се струва странно, но теглото на завивката има значение за всички деца. Изберете нещо по-леко, което няма да ги затруднява при по-неспокоен сън. Подберете правилния размер, за да осигурите на детето ви топлината, от която се нуждае. Размерът на завивката е от решаващо значение за спокойния сън на вашият малък палавник.

 

Заложете на качеството и доказания произход на спалното бельо

Нашата цел е изпълнена. Имате базовата информация, която ще ви помогне да направите правилния избор. Останалото зависи от вас! Изненадайте детето си с любим спален комплект от POPIJAMI.BG. Разполагаме с цяла колекция, която е вдъхновена от анимационните герои на Disney World – Ben 10, Donald Duck, Cars, Finding Nemo и много други. Всички модели са изработени от висококачествени материи, които са изцяло съобразени с бебешката и детска кожа!