0879 65 68 67   |     info@popijami.bg
  • Вход / Регистрация
  • Моят профил
media

Комфортът през летните нощи е възможен! Убедете се сами

  • Sep 10, 2019

Жега, жега и пак жега. Просто няма измъкване. Лятото винаги ни поднася доста високи температури, които са непоносими дори през нощта. Климатиците значително намаляват температурите, но небезизвестен факт е, че не е препоръчително те да работят през цялата нощ. Разбира се, има и други уреди за разхлаждане като преносимите климатици и вентилаторите.

За съжаление ефективността им много рядко ни удовлетворява. Как да избегнем потенето през нощта, неприятните събуждания и да си осигурим комфорт и удобство през цялата нощ? Няма как да се преборим с температурите, но можем да си осигурим спокоен, пълноценен и здрав сън с няколко значителни промени в спалнята.

За промените

Промените, които трябва да направите са свързани със спалното бельо и олекотените завивки. Спалното бельо е от изключително значение. Олекотените завивки също се използват през лятото, затова ви предлагаме да смените и тях. За да си осигурите комфорт през летните нощи ви съветваме да потърсите спално бельо, което е изработено от качествени материи. Под качествени материи имаме предвид материи, които са натурални и дишащи. Дишащите материи притежават редица предимства пред останалите и са най-предпочитаните през летните нощи.

При избора на олекотени завивки заложете на такива, които са от 100% памук. Материята е качествена и издръжлива. По този начин освен комфорт получавате и издръжлив продукт, който няма да промени цветовете и качеството си дори след многобройни изпирания. Олекотените завивки, които са изработени от памук, не предизвикват кожни алергии, раздразнения и запарвания.

В допълнение...

Може и да е лято, но има хора, които обожават да спят с пижами. Те не биха си представили нощта без нежност и мекота. Винаги искат още комфорт и уют. Ние от POPIJAMI.BG сме помисли и за тях! В нашия онлайн магазин ви очакват страхотни модели пижами за жени, мъже и деца. Специално за дамите сме приготвили и страхотни дамски нощници. Нощниците са с различна дължина и дизайн. Изработени са от висококачествени материи.

От ... до за вашата спалня

Цялостни решения за вашата спалня ще намерите в POPIJAMI.BG. Всички предлагани от нас продукти са с утвърден произход и доказано качество. Гарантираме качество, което е по-високо от цената. Не забравяйте да се възползвате от нашите неустоими предложения в раздел „Вземи 2 плати 1”.

Приготвили сме ви продукти с промоционални цени и много намаления. И нещо много важно! Винаги, пазарувайки от POPIJAMI.BG, получавате и подаръци! Нашият експертен екип е на разположение! При въпроси, не се колебайте да се свържете с тях.