0879 65 68 67   |     info@popijami.bg
  • Вход / Регистрация
  • Моят профил
media

Функционалност и комфорт на легло персон и половина

  • Aug 11, 2019

Историята на легло персон и половина започва с масовото строителство в Европа. Характерна особеност на всички апартаменти в Париж, Берлин, Виена и Прага бяха техните малки размери. Умните и предпазливи дизайнери веднага разбраха кое легло ще се хареса. За отрицателен период от време леглата персон и половина станаха невероятно популярни.

За леглата персон и половина

Размерът им е изключително функционален. Този тип легла винаги са търсени от купувачите. Родителите на по-големите деца ценят дългия период на експлоатация. Леглата са подходящи както за юноши, така и за млади двойки. Младоженците предпочитат масивни легла два персона или два персона и половина. Има и хора, които просто толкова обичат да се „ширят”, че не могат да си представят по-малко легло от два персона.

Независимо от вида легло, има още един ключов момент, който е редно да бъде разгледан по-обстойно – спалното бельо. Навярно вече сте изчели доста материали по тази тема. Част от тях са истини, други – не. Ние събрахме най-ценната информация, която ще ви помогне винаги да разграничавате качественото спално бельо.

Спалното бельо

След като сте закупили нов модел спално легло е време да помислите и за спалното бельо. Вариантите за спално бельо са разнообразни. За да направите най-рационалния избор е необходимо да обърнете внимание на материите, които са използвани за производството, дизайна и размерите.

Комплекти спално бельо от POPIJAMI.BG

POPIJAMI.BG предлага на своите клиенти богато разнообразие от висококачествени модели спално бельо, които са подходящи за всякакъв вид легла. Моделите са с различни дизайни и размери. Сред най-закупуваните комплекти спално бельо от нашите клиенти са: спален комплект 100% памук АЛЕКСА, спален комплект от 100% Памук Ladybug1, луксозен комплект от ранфорс MARINE3D спалнобельо DOLPHIN - бамбук и сатен, 100% Ранфорс спален комплект Косара и други.

За максимален комфорт и удобство през цялата нощ разгледайте и предлаганите от POPIJAMI.BG модели дамски и мъжки пижами, дамски нощници, пижами за момичета и момчета, чаршафите с ластик и олекотените завивки. Нашите продукти са изцяло съобразени с всеки тип кожа. Не предизвикват кожни раздразнения, алергии и зачервявания.

Доверете ни се! Няма да съжалявате.

Само в POPIJAMI.BG ще откриете цялостни решения за вашата спалня. Очакват ви много продукти, които са на промоционални цени и куп подаръци. Нашият екип е на разположение да отговори на всички ваши въпроси. Не губете ценно време. Внесете свежест, уют и удобство още днес. Пазарувайте бързо, удобно и практично.