0879 65 68 67   |     info@popijami.bg
  • Вход / Регистрация
  • Моят профил
media

За любовта, еротиката и спалното бельо

  • Sep 17, 2019

Любовта е най-прекрасното чувство, особено ако е споделена. Има много начини да я покажете, било то чрез думи или действия. Изборът е ваш! Крайно време е да съберете смелост и да покажете на вашата половинка романтична си страна. Запретнете ръкави и да започваме!

За приготовленията

Вечеря, и да, не споменаваме обяд, защото тъмната част на денонощието е най-романтична. Има хиляди рецепти в интернет, които може да използвате. В случай, че не ви се занимава или нямате много кулинарни умения, може да поръчате храна.

Бързо и най-вече удобно! Повярвайте ни, спестявате много усилия, които бихте изхабили над котлоните! Повечето кулинарни предавания карат готвенето да изглежда като детска игра, но в действителност е доста по-различно. Гарантираме, в него няма нищо еротично. Нека не забравяме къде отиваме и да продължаваме напред, стигайки пред спалнята.

Същественото

Запалете ароматни свещи, с които ще създадете по-задушевна обстановка. Подберете ги внимателно, защото някой миризми са твърде натрапчиви. Най-добре ще е ако познавате добре човека, т.к. ще знаете какво ще му хареса и възможността да има неприятни изненади е сведена до минимум.

И директно на десерта – спалнята

Създайте приятна атмосфера в спалнята, която ще ви накара да забравите за всичко. Как ще го постигнете? С малко усилия, естествено. Спестихме сили от готвенето, сега ще го направим и оттук, почти сме готови. Пуснете тиха музика и загасете телевизора, за да се отпуснете по-лесно. Нека преминем и към най-съществената част – леглото. Макар незначително в нашето ежедневие, ние трябва да му обръщаме по-голямо внимание, а за такъв повод е нужно наистина специално спално бельо.

Има много и разнообразни материи, които можете да изберете, но ние ще ви предложим богат избор от различни десени на спални комплекти, които са изцяло от ранфорс, памучен сатен, 100% памук, бамбук или коприна. Залагаме на качеството, защото то е един от най-важните фактори, с които и вие трябва да се съобразите при избора му за такъв повод. Романтиката е нещо, което трябва да гали сетивата. Точно тези материи са изключително добър избор, защото може да спестите време и от гладене, което носи още бонус точки!

Нежното им докосване ще ви плени, а за останалото може да говорим след това. В POPIJAMI.BG имаме страхотни модели спално бельо, които ще направят вечерта ви незабравима. Повече романтика, повече нежност, повече комфорт и мекота. Разгледайте ги! Нека вечерта ви бъде повече от прекрасна. Вечер, от която ще останат изключителни емоционални спомени и най-доброто спално бельо!