0879 65 68 67   |     info@popijami.bg
  • Вход / Регистрация
  • Моят профил
media

Най- доброто облекло за сън и всичко, което трябва да знаем за него

  • Aug 20, 2019

За пижамите с любов...

Здравословният сън не се дължи само на факторите като качеството на спалното бельо и хигиената ни, а и на подходящите дрехи за сън! Качествените пижами трябва да са приоритет на всеки от нас. Спалното бельо е изключително важно за вашия ден, но още по-важни са и дрехите, с които спите, защото прекарвате една голяма част от денонощието с тях. Говорим за тъмната му част, но не изключваме и светлата.

Много от нас не придават важност на нещо толкова естествено, но е истина, че пижамата прави и разкрива много за вас. Един от водещите фактори е удобството, без значение дали спите с пижама или тениска.

Пижамите също са индивидуализирани като дрехите, което прави вашия избор много по- лесен. Дали ще изберете дамска, мъжка или детска пижама – решавате вие, а да не забравяме, че са и не толкова ангажиращ подарък на близък човек. Перфектното решение за хората, които купуват всичко в последния момент!

Няколко съвета от нас!

Ще ви дадем няколко безплатни съвета, които ще направят ежедневието ви много по-приятно и здравословно. Препоръчваме на женската аудитория да забрави за сутиена, поне когато спи, защото притискането на гърдите увеличава възможността от появата на риск, твърдят учени. За мъжете можем да добавим да не заспиват в любимия спален комплект с тясно бельо, защото това ограничава кръвообращението, което може да доведе до безплодие. Всичко, което споменахме, се основава на факти.

По пижамите ще ги познаете

Интересно, но факт – може да познаете характера на някого…по неговата пижама!
Хората, които носят зелени пижами са в пълна хармония с всичко, изключително емоционално и умствено балансирани. Сините привърженици на пижами са тези, които обичат спокойствието и уюта. Сините тонове говорят за пълни с енергия натури, а оранжевите – за хора, които знаят какво искат и го искат на момента.

Освен пижамите

И да не ви се вярва, много хора спят в леглото с чорапи! Въпреки че чорапите в леглото не са най-еротичното нещо на света, те могат да бъдат много полезни при хора, които имат чувствителност към студа. Ако имате проблеми с кръвообращението – какво пък толкова, най- важно е здравето, а който ни обича – ще ни търпи с или без чорапи.

Спално бельо от POPIJAMI.BG

В нашия онлайн магазин ви очакват висококачествени модели спално бельо и детско спално бельо. Разнообразието е огромно. Промоционалните цени не са за изпускане!